11.4.2014

Pulmusparvi patiolla


Pulmusparvi oli aamutuimaan laskeutunut patiolle. Siinä ne tirskuttivat kammarin ikkunan alla. Muniakin ne olivat ennättäneet putkautella kummalliseen heinäkasaan ja kirjavalle höyhenpatjalle.

 

Lähemmin lintusia tarkasteltuani hoksasin, etteivät ne taidakaan olla pulmusia. Kummallisia konkkanokkia ja mulkosilmiä. Sinisiä, punaisia, vihreitä ja valkoisia.

  
  
Siinähän tirskuttavat. Kunhan eivät rupea toisiaan nokkimaan. Jöötä sentään osataan pitää tällä patiolla:

 

Vanhan  herran keltainen nalle on päällysmiehenä. Sylissään sillä on minun harmaa nalleni. 
Viekussa vartioi tomera pupu, jonka olen saanut syntyessäni.

Perjantaiterveisin Vanha rouva

4 kommenttia:

 1. Hei, siellähä on joku kaijanen, sinitiainen oikein värikkäässä sinisessä puvussa ja punasessa nokassaan ,punatulkkunen ja joitain muita mukavan näköisiä pöntiäisiä, muita en tunnekaan jotain tirriäisiä lienevät, siun lempikottaraisia kenties:)
  Mukavata viikonloppua sinulle Vanha Rouva :))

  VastaaPoista
 2. Jopa lennähti komia parvi pulmusia tei patiolle, hurmaavia lintusia ja mie koitan tiirailla miten nuo on tehty, vielä nimittäin kerkeis muutaman tehä ennen suurta viikkoa.
  Teillä on hyvän kokonen patio, jonne voi rakennella vaikka mitä ihanaa, meillä ns.patioon mahtuu pieni siis pieni pöytä ja kaksi tuolia.(koska miehen mielestä ei kellään oon mitään isoo patioo rappujen jatkeena)
  Oikein mukavaa palmusunnuntaita, virpoi varpoi...

  VastaaPoista
 3. Onpa upea lintuparvi laskeutunut teidän patiolle, tiedä häntä mistä kaukaa pyrähtivät:)
  Aurinkoista viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
 4. Iki-ihana pehmoporukka patiolla nauttimassa pulmusten oksilla lehottelusta :D Voi vain kuvitella millaisia tarinoita ja salaisuuksia niillä olisi kerrottavana, jos ne osaisivat puhua.

  VastaaPoista