5.4.2014

Viestintuoja

 

Sain naapurista omenapuunoksia. Laitoin ne maljakkoon. Paljaille oksille ripustin höyhenkoristeita. Parin päivän päästä omenapuu alkoi vihertää. Istuin puun alla ja annoin ajan kulua.

Virkkasin joulumatkalla aloittamaani tyynynpäällistä. Ohuesta puuvillalangasta, ohuella koukulla. Työ valmistui hitaasti. Se sopi minulle ja hiirenkorville.

 

Sain tyynynpäällisen valmiiksi. Päällisessä on yksinkertaisia kukkasia. Juuri kun tälläsin tyynyä sohva päälle, huomasin omenapuussani herkän ja hennon kukkasen. Se on viesti kesästä. Uskothan?

Vanha rouva6 kommenttia:

 1. Ihana toi omenapuun kukka. Tosi kaunis kokonaisuus, tyyny,oksat höyhenet ym.
  Miunkin pitää otta omppopuunoksia vaasiin, jos ne vaikka kukkis.
  Oikein mukavaa viikonloppua:)))

  VastaaPoista
 2. Voi miten herkkä viestintuoja lähestyvästä kesästä.

  VastaaPoista
 3. Nätti valkoinen pitsityyny, romanttiset reunapitsitkin:) Hento on omenapuunkukka, puun alla voitkin haaveilla tulevan kesän kekkereistä ja uusista vihreistä tuoksuista.

  VastaaPoista
 4. Hauskat kanat sait aikaiseksi huovuttuneista puseroista.
  Ja mukavan näköinen tyynynpäällinen.

  VastaaPoista
 5. oi,oi,siellä on niin,niin romanttista:) ihana omenapuunkukka ja höyhenet. Pisteenä iin päälle vielä niin viehättävä pistityyny.

  VastaaPoista
 6. Kauniita keväisiä virkkuita.Ja tuo omenapuun oksa....kuin kevään heleä perhonen.- Taidan muuten olla ensimmäistä kertaa sivuillasi.On mukava löytää uusia polkuja ja uusia tuttavuuksia.

  VastaaPoista