21.4.2024

Sulkasato

Työtoveri oli hommannut monta jätesäkillistä säilykepäniköitä. Niistä on tarkoitus tehdä kukkapurkkeja sun muita säilytysratkaisuja.

Etikettien poiston ja pesun jälkeen suhumaalasimme purkit. Ne kuitenkin kaipasivat ehostusta ja meikkausta. 

Lähdimme kollaamaan kirppareita. Tarkoituksena oli etsiä ja löytää tuunaustarvikkeita. Nauhoja, vöitä, helmiä sun muita aarteita löytyi kiitettävästi.

Tuunaustarvikkeiden lisäksi löytyi naamioita ja glitterilippis. Ne ovat omiaan tuleviin teemajuhliin. 

Vanha herra meinasi saada laakin, kun astui autotalliinsa. Me tuunarit eläydyimme päähineissämme kasari- ja salakapakkapippaloihin. Meteli oli kuin konsanaan 80-luvulla diskoteekissa ;)

Kun työtoveri lähti kotionsa, minä sain sulkanaamion innoittamana huikean idean:


Varastossa on pyörinyt virattomana ensimmäiseltä Bangkokin matkaltani ostettu pölyhuisku vm. 1995. Huisku on kulkenut mukanani uskollisesti. Vähän se on ollut harvassa sulassa viimeiset vuodet - suorastaan sulkasatoinen.

Nyt irrottelin kaikki sulat ruokovarrestaan. Sidoin sulat jämäkästi mustaan metallirenkulaan. Kieputtelin samaiselta Bangkokin matkalta hankkimani silkkihuivin napakaksi ruusukkeeksi.

Nyt ei ole sulkasatoa. 

Vanha rouva

6 kommenttia:

  1. Mä niin näen sieluni silmin teidät suhumaalaamassa, heh. Ja löytämässä niitä oheisroippeita askarteluun. Tuosta rinkulasta tulee mieleen joku sun vanha hattu? Saatko kiinni? Hyvää pian alkavaa uutta viikkoa!
    Ps. WhatsApp toimii 'taas'.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saan kiinni, toki. Niitä sulkaisia hattuja on tällä hetkellä kolme ;)

      Poista
  2. Samantapaisen pölyhuiskan olen minäkin joskus raahannut maailmalta, mutta kissat ovat tappaneet sen niin monta kertaa että joutui sulkasatoisena lopulta roskiin.

    VastaaPoista
  3. Paras näkemäni sulkasadon uusi elämä!! Iloiset naiset myös saa iloiseksi aina!!
    Tämän on ilon ja idearikkauden postaus!!

    VastaaPoista