19.10.2015

Mitäs nyt sanotte, siskot?

Minulla on tunnetusti huonot välit kahvikakkujen kanssa. Kakkukyhäelmäni litsahtavat pannukakuiksi, lässähtävät märäksi juntaksi, pursuavat yli äyräidensä, saavat palovaroittimet kiljumaan kurkkutorvi suorana, ovat mauttomia, äiteliä, taikinaisia, kammottavan kuivia sahajauhoja...


Valittelin osaamattomuutani Intsulle ja Väkertäjälle. Intsu innostui antamaan IDIOOTTIvarman suklaakakkuohjeen ja Väkertäjä löi vettä myllyyn ja vannotti kättä päälle -meinigillä minua kokeilemaan. Hullua ei tarvitse montaa kertaa yllyttää. Noudatin ohjetta (KLIK) kieli keskellä suuta. Leivoin kakun ja se käyttäytyi uunissa ja uunista oton jälkeen kuin mallioppilas. Koristelin kakun suklaasulalla ja -raasteella, muutamalla rosepippurilla ja tomusokerilla.

Vanha herra: Tämä on semmoista kakkua, ettei se varmaan kauan säily. Tämä pitää syödä äkkiä pois... maiskis, nami, mmm... Kysy muuten Intsulta, onko sillä muita tämmöisiä ohjeita.... maiskis, mmm, nami... Tai kysy siltä, voisko se muuttaa meille!

Herra söi kakun kahdessa päivässä.

Vanha rouva


15 kommenttia:

 1. No niin,minähän sanoin,että se on idioottivarma,kun on aina onnistunut jopa minulta!! Sitten tuo on kiva,kun ei tarvitse muuta kuin sekoitella ainekset. Ai,minunko pitäis teille muuttaa? Ei minun Vanha Herrani päästä minua mihinkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos tuutte molemmat? Pannaan herrat kalaan ja tehään kakkuja: sinä leivot ja minä tsemppaan.

   Poista
 2. SLURPS... kuola valuu suu pielistä, suklaakaakut vaan on niin hyviä..mä klikkasin itseni tuonne ohjeeseen ja vaikuttaa siltä, että ehkä itsekin onnistuisin, jotenka tää lähtee kokeiluun.. saas nähdä kestääkö meillä edes kahta päivää, ollaan sellasii herkkupeffoi, ja sen kyllä huomaakin=D
  Kiitos vinkistä, namnam..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin asuu yks herkkupeffa ja sen puoliso. Minä oon se puoliso.

   Poista
 3. HAAA - no niin. Kannatti vissisti yllyttää.
  Oot muuten tehnyt onnistuneenkin kuiviksen - olen ihan varma, ettei ollut lässähtänyt versio niissä kuvissa. Meen selaamaan kakkukuvias...
  Pitääsköhän munkin kokeella tätä... Laitanko sitten lapun pöytään: Intsun idioottivarma ja Vanhan rouvan testaama (sitten ainakin laitan jos ei onnistukaan :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se piimäkakku ja puolukkakakku. Niitä on tasan kaks, mutta arvaas vaan, montako on niitä epäonnistunutta???

   Syytä vaan meitä Intsun kanssa ihan vapasti Bonuksena voin tulla pitämään elämysluennon aiheesta "Miten saada kakku lässähtämään".

   Poista
  2. No kaks on enemmän kuin nolla. Kukka se on ruusukin. Jne... Notta :)

   Rustaan jo lappua, ja esitelmöimään saa tulla ens lauantaina, iltapv:llä.

   Poista
 4. Mitäpä tuohon voip sannoo, hyvältä näyttää ja taitaapi maistuakkii... Hyvä sie :)

  VastaaPoista
 5. No jo on ihanan näköisiä kakkuja niin tämä Intsun ihanuus kuin nuo edellisen postauksen. Onkos teillä muuten leveämmät oviaukot, herkkuja pukkaa keittiöstä mitä ihanempia, eikö ne vaikuta laisinkaan vyötärön seutuun, mulle ainakin kasautuisi mukavat miseliinit! Mutta ihanat on kakut ja taidan niistä ottaa ohjeet, kohtahan on isänpäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jsutiins akuule sanoin Vanhalle herralle, ettei tämmöinen peli vetele, että joka päiväkahvilla on jotain kaakkua. Se kysyi: Jaa, miksei?! Vastasin: Kato peiliin ;)

   Poista
 6. Tuotahan täytyy ehdottomasti kokeilla, jos se on noin herkkua ollut.
  Taitaa olla vähän samaan tyyliin kuin Paholaisen kakku, joka onnistuu aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paholaisen kakku? Onnistuu aina? Haluatko nähdä?!!

   Poista
 7. Tulisin kyllä koemaistamaan, jos asuisit lähempänä =) Laitampa minäkin ohjeen talteen, jos siinä on kerran onnistumistakuu. Jouluna pitää saada kakkua ja paljon .

  VastaaPoista
 8. Komea kakku! Taidanpa testata samaa ohjetta.

  VastaaPoista