7.9.2014

Pihlajanmarjarakkautta


Tiedän syksyn tulleen, sillä pihlajat ovat punastuneet. Puut ovat niin täynnänsä marjoja, isoja ja pulleita, että taitaa tilhille tulla ähky ennen kuin kaikki marjat on popsittu puista.

Kävin rannassa keräämässä korillisen pihlajanmarjoja. Mietiskelin matkallani minkälainen olisi tämän vuoden pihlajanmarjakoriste. Kuin tilauksesta Vanha herra tepasteli kartanolla joutenpäiten. Katselin sitä aikani ja ajattelin Tuoko se on se minun elämäni suuri rakkaus??! Vastausta ihastellessani sormet tekivät omaa työtään paksun ja ohuen rautalangan sekä marjaterttujen kanssa.

Vastaus on tässä. Olisin mielelläni käyttänyt koko miestä rakkauteni mittatikkuna, mutta kuvatuksi tuleminen oli suuri Oh no! ja kieltäytyminen tuli selväksi hämäläisellekin: Minuahan et kaiken maailman emännille näyttele!

Tämänkokoinen pihlajanmarjasydän muuten painaa monta kiloa. Se piti naulata alahuonerakennuksen seinään neljällä naulalla.

Terveisin Vanha rouva


5 kommenttia:

 1. Soman sydämen olet askarrellut pihlajanmarjoista:)

  VastaaPoista
 2. iso on syvän ja iso on rakkaus.

  VastaaPoista
 3. Sydämen täydeltä romantiikkaa ilmassa. Aikamoinen työ valmistaa sydän pihlajanmarjoista. Mistähän materiaalista Vanha herra rakentaa sinulle sydämen :D

  VastaaPoista
 4. Jestas sentään siehä oot joutunut tikapuilleki kiipeemään, että oot saanu kranssin oveen. Milläs liimasit....

  VastaaPoista
 5. Sydämellinen aikaansaannos :)
  Mullakin oli mielessä pihlajanmarjakranssi, vaan jo katkotut kuivuivat kasaan. Puissa niitä vielä olisi, joten josko uusintayritystä tänä vkl:na... :)

  VastaaPoista