11.3.2014

Pellepötkö ja hulmuhuivi


Non nih, taas on rouvalla uusi pötkö! Tein punaisen pötköni saman kaavan mukaan kuten edellisenkin.
Lankana on Novitan Rose Mohair ja sitä kului peräti 150 g. Virkkuukoukku oli kokoa 8. Kaulukseksi virkkasin persikanoranssista mohairlangasta tuommoisen pellekauluksen. Värityksensä tämänkertainen pötkö sai kirpparilta löytyneestä hameesta ja uusista silmälasinsangoistani. Edellinen maksoi 3 euroa ja jälkimmäiset 900 euroa. Hmm.

Tummanpunaista lankaa jäi niin paljon, että päätin minäkin yrittää hartiahuivia. Ohjeen löysin täältä:

Kuvalähde: Novita

Nyt tämä rouva voi illan tullen valita, pukeako päällensä pellepötkö vai heittääkö harteille hulmuhuivi. Samapa tuo, sillä sävy sävyyn on rouva hametta ja rillinsankoja myöten. Niin rantaröökynää, että!

Vanha rouva

6 kommenttia:

 1. No jo on vanharouva komia ko uusissa vaatteissaan raitilla kulkee:)) hauska toi rantaröökkynä.
  Pötkö on upea, huivi kaunis (eikös ookkin helppo tehä) mutta toi hame ai että voikin olla IHANA, just tollasista miekin tykkään, paljon heiluvaa helmaa.
  Mie vaa ilmapaloja puhaltelen?:))

  VastaaPoista
 2. ♥Todella kaunis pellepötkö ja aivan ihana hulmuhuivi♥♥
  Samaten alemman postauksen sydämet.. ovat upeita :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihana pötkö nyt on tullut ja hame ja hartiahuivi ja kaikki. Taas se hinkuyskä meinaa vallata,kun sulla ja Koso-tädillä on hartiahuivia ja mä en vaan saa aikaiseksi! Juu,minulla myös,jos silmälasit uusin,niin siinä ne ovat tonnin luokkaa. Mies haki omansa aina Tiimarista. On hänellä yhdet kalliit lasitkin,mutta ei pidä niitä. Tiimarin lasit ottaa päähänsä,kun lukemaan alkaa. Kerran minäkin hain Tiimarista laseja hänelle ja saonoin,että on epäreilua,kun miehen omat maksaa näin vähän ja mun paljon. Silloin myyjä kysyi,että haenko mä omani väärästä paikkaa....:) Kyllä mä Tiimaria niin kaipaan. Se oli hyvä kun se oli omalla paikkakunnalla,nyt pitää naapurikaupunkiin ajella askarteluostoille.

  VastaaPoista
 4. Voi mahoton, minunhan pitää tehdä samanlainen pusero, ihastuin tähän ihan valtavasti. Kyllä on niin hienot väritkin ihanassa asukokonaisuudessasi (voi mikä sanahirviö☺) =)

  VastaaPoista
 5. Hei sie iloisen värikäs Vanha rouva, kyl nyt pittää vanhaherranki olla silmät soikeina, ku sie puet uuvet kamppeet päälles!!
  Voi ku mieki tykkäisin taas virkata tuon huivin, mut olkapää riivattu kipuilee, enkä oikein tohi sitä vaivata, pitäs männä sinne puuhommiin, et sais lihakset notkeiks:)

  VastaaPoista
 6. Minusta tuo kaulus on erityisen hurmaava.

  VastaaPoista