8.3.2014

Naistenpäivänä

 

Sain valmiiksi räsysydämeni parahultaan naistenpäiväksi. Kuvasin sydämen mustalla klinkkerilattialla, jotta saat jonkinlaisen käsityksen siitä. Valkoista seinää vasten se ei näytä samalta, mutta ei kait isoa sydäntä voi keittiön lattiallakaan makuuttaa.

Sydäntä varten revin kaksi kulahtanutta flanellityynynpäällistä pitkiksi soiroiksi. Lisäkuteina käytin kangaskopan pohjalla piilotelleita pellavapaloja. Limpsoin kangassoirot kymmensenttisiksi suikaleiksi.

Solmin kangassuikaleet vieri viereen kanaverkkosydämeen, jonka näet alastomassa asussaan tuossa vieressä. Oli siinä solmiminen, koska sydämellä on kokoa suhteellisen paljon (vertaapa sitä vaikka tuohon yläkuvan telkkariin tai alakuvan saunanikkunaan).

Naistenpäivän kunniaksi on taas kotia disainattu. Eikä maksanut mitään, sillä kaikki tykötarpeet löytyivät omista nurkista. Eipä pääse Vanha herra motkottamaan ;)

Vanha rouva

Ai niin. Piti minun vielä onnitella sinua, sinä ihana Nainen! Jos satut jostain kumman syystä olemaan juttujani lukeva mies, niin onnittelenpa sinuakin - sinunkin takanasi on Nainen!

2 kommenttia:

  1. Kiitos ja onnea meille kummallekin tänä aurinkoisena naistenpäivänä 8.3.2014

    VastaaPoista
  2. Ihana syvän.Näin tuunattuna tuo on paljon komiampi ko ilman "riepuja". Näinhää on mei monen kohalla, mekko päällä sitä näyttää niin tyylikkäältä:)
    Miulla on täällä huonekalut siirtyneet kuistilta kammariin, ja ai kun mie tykkään. Ai että mitä mie, no onneks hää on sen uuven autonsa lumoissa, ni ei näe eikä kuule:))))
    Mukavaa naistenpäivän iltaa.

    VastaaPoista