30.1.2013

Timantteja Tyttöystävälle

Pikkuihmiselle syntyi ennen joulua Tyttöystävä. Tyttöystävän äiti-ihminen kiikutti minulle Sandnesin Lanett Babya neljä kerää kera Tekstiiliteollisuuden raitahaalariohjeen. Minä aloin kutoa. Mutta sitten tuli matkoja maailman laidoille, joten haalari makasi käsityökopassa keskentekoisena. Kunnes sain herätyksen: "Et mene onneton eukko lankakauppaa lähellekään, ennen kuin Tyttöystävä on saanut haalarinsa". Herätys tehosi ja haalari valmistui loppujen lopuksi suhteellisen ripeästi. Tosin, ei kait kolmekuukautisen tyttövauvan pikkuriikkisessä haalarissa saa kuukausitolkulla mennäkään... Tosin toisinkin on tapahtunut perheessäni: kun kummityttöäni odotettiin, alkoi äitini kutoa nuttua ensimmäiselle lapsenlapselleen. Nyt tuo lapsenlapsi on kolmekymppinen kaksosten äiti, mutta kulkee edelleen ilman nuttuaan...
Pikkuihmisen kanssa käytiin nappikaupassa valitsemassa haalariin napit. Valinta osui vaaleanpunaisiin timantteihin, kuinkas muuten. Eihän ikiomalle Tyttöystävälle vähempää voisi antaakaan.


Nyt on vain odotettava, että Tyttöystävä vähän kasvaa. Sitten Pikkuihminen vie timanttityttönsä ajelulle, kenties maailman laidalle.

Vanha rouva

4 kommenttia:

 1. Voi miten söötti tuo haalari, pikkumieskin taitaa siitä pitää kovasti.

  Käy nappaamassa tunnustus blogistani kun kerkeät.

  VastaaPoista
 2. Raikas timanttihaalari pikkuihmisen tyttöystävälle.
  Olenhan minä suolaheinää syönyt aikuisenakin nam, nam.
  Mutta en ole nähnyt myynnissä missään talviaikaan.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis haalari pikku-neitokaiselle..suorastaan soma, kera suloisen Pikkuihmisen:)

  VastaaPoista
 4. Niin hieno haalari. Kyllä tuolla nopeasti pikkuihminen hurmaa tyttönsä.

  VastaaPoista