11.2.2013

Ystävä riisui jumpperin

Vierailin rakkaan ystäväni luona Helsingissä vuonna 2010. Ystävä vei minut suureen lankakauppaan ja sai minut sekaisin lankaonnesta. Minun sekopäisyyteni sai Ystävänkin niin sekaisin, että hän meni ja osti itselleen Teddy-langat. Ystävän aikomuksena oli kutoa pörröpusero itselleen jouluksi. Joulun 2012 alla Ystävä oli jo niin pitkällä, että oli hankkinut itselleen kympin puikot. Minä tomerana tyttönä käskin Ystävää oitis lähettämään langat minulle, jottei Ystävän tarvitsisi suotta palella ilman pehmoista jumpperiaan tänäkin jouluna.
Puseroa oli mukava kutoa. Lanka juoksi ja puikot suihkivat. Villapusero syntyi parissa illassa, kun telkkarista sattui tulemaan katsomisenkestävää töllötettävää. Mutta juuri kun olin lähettämässä valmista puseroa Ystävälle, tämä ilmoitti lähtevänsä lämmittelemään AUSTRALIAan ja viipyvänsä reissussa huhtikuulle asti. Kesäinen Sydney taitaa helliä Ystävää auringonpaisteella, joten tulkoon toistaiseksi toimeen ilman jumpperiaan.
 
Moisesta matkasta kateellisena menin ja ripustin puseron kuuseen keikkumaan. Heti oli Pikkuihminen tarkastamassa, että mitäs ihmettä tuolla roikkuu? Voisiko sitä tökkiä kepillä? Jaa ei?? No sitten minä otan ja tökin tähtiä!
 
 
 
Että terveisiä vaan sinne maapallon alapuolelle, että täällä puolustetaan jumpperin kunniaa kepittäviltä pikkunassikoilta.
 
Vanha rouva 

5 kommenttia:

 1. Upea väri upeassa jumpperissa.. ja suloinen pikkuihminen:)

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis jumpperi,että ei olisi kannattanut nyt juuri Australiaan lähteä. Meillä kun perhekoko joka vuosi tuntuu kasvavan,niin isäntä on alkanut sanomaan,että ei jaksa enää yhtään enempää porukkaa ja että jos vieläkin lisää syntyy,niin ostaa meille menolipun Australiaan:D

  VastaaPoista
 3. Jukra, että mää tykkään näistä sun jutuista, näistä tulee NIIN hyvälle tuulelle, ja komee on kyllä jumpperikin, kuin myös pikkuihminen!

  VastaaPoista
 4. Kauniin jumpperin olet tehnyt. Minäkin haluaisin tehdä jumpperin, mutta kun ei kärsivällisyys riitä niin isoon työhön.
  Oikein hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Mihin minä joutuisinkaan ilman sinua!!! Mutta olisitko kiltti ja ottaisit puseron sisään lämpiämään, ettei se ihan vilustu?

  Sydneyn sadesäässä kaipailen tuota ihanaa neulomusta!

  VastaaPoista