13.1.2013

Äkkilähtö aurinkoon

Terveisiä äkkilähdöltä! Joulun ja uuden vuoden tainnuttamina makasimme reporankana sohvan kulmassa Vanhan herran kanssa. Jotain tarttis tehdä, tuumasimme yhdestä suusta. Lähdetäänkö lenkille? Ei, mennään aurinkoon. Ja niin me sitten löysimme itsemme kahden päivän varoajalla Playa de Tauritosta, Gran Canarian etelärannalta.
 
  
 
Majoituimme illansuussa neljän tähden Princess Suites -hotelliin. Parvekkeelta avautui huikaiseva näköala auringonlaskussa kylpevälle Atlantille.
 
Alkoi viikon mittainen aikuisten loma, sillä hotelli toivottaa tervetulleiksi vain yli 16-vuotiaat vieraat. Missään ei siis ollut pomppulinnaa, lastenallasta, nakkeja & muusia eikä liioin leikkiklubeja ja poniajeluja. Sen sijaan kohtasimme altaalla ja hotellin monissa ravintoloissa keski-ikäisiä englantilaisia, norjalaisia, saksalaisia ja suomalaisia pariskuntia. Meno oli taivaallisen rauhallista ja kiireetöntä.
 
Olimme ensimmäistä kertaa elämässämme All Inclusive -lomalla. Kaikki ruoat ja juomat kuuluivat matkan hintaan. Ihanaa, vaihtelevaa ja monipuolista maisteltavaa oli yllin kyllin. Hassua on se, etten ottanut notkuvista aamias-, lounas- tapas-, grilli-, kakku- ja päivällispöydistä yhtään kuvaa...
 
   
 
Sen sijaan kuvasin kukkasia, noita väriterapian ja ilon antajia. Vaikka saaren eteläosa on itsessään kuivaa ja karua, oli pikkuinen lomakylämme ja sen naapuri, Puerto de Mogan, kukitettu anteliaasti yltä ja päältä.
 

 
Viikko vierähti lupsakasti: otimme aurinkoa, kävimme kylpylähoidoissa ja teimme rauhallisia kävelyretkiä. Maistelimme hyvä ruokia ja juomia. Mitä muuta voi äkkilähdöltä kylmyydestä ja pimeydestä lämpöön ja aurinkoon pyytää?
 
 
"Nyt on hyvä aloittaa selkäviikot ja reikäleivät", Vanha herra tuumasi ja asettautui kuvattavaksi pikkuruisen joulutähden viereen hetkeä ennen kotimatkalle lähtöä.
 
Vanha rouva


3 kommenttia:

  1. Oi,oih kyllä on ihania kuvia.. minäkin olen kyttäillyt äkkilähtöjä, tekee niin mieli auringon lämpöön:)

    VastaaPoista
  2. Oijoi mitä ihanaa kukkaloistojen väriterapiaa!

    VastaaPoista
  3. Vihdoinkin olet taas täällä. Tervetuloa kotiin. Ihana katsella kuvia ja lukea matkastanne. Minunkin tekee jonnekin mieli,mutta en vielä tiedä mihin me tässä keväällä mentäis.

    VastaaPoista