4.3.2016

Ylös ja alas

 

Löysin kaksi kauan piilossa ollutta tauluani, kun nostin puusohvan kannen ylös. Kuka kumma on ne sinne lattianrajaan jemmannut?

Ostin taulut kauan sitten Liettuasta Druskininkain kylpyläkaupungista. Grafiikanlehdet on signeerannut taiteilija V. Gilius. Ripustin taulut kammarin seinälle - parempi siinä kuin pimeässä lootassa. Alle lykkäsin puusepänarkun ja ruusupallot.

 

Taulut saivat paikan, joka vapautui mummun ryijyltä. Ryijy on vähän hassun mallinen, melkein neliö, joten se ei ole minun maun mukainen seinällä orpona roikkuessaan. Ryijy tipahti vahingossa lattialle ja siihen se sitten jäi, mummun keinun ja piironin kaveriksi. Nyt se pääsee oikeuksiinsa.

Jotta tämmöistä tuunausta perjantain ratoksi - taulut lattianrajasta seinälle ja ryijy seinältä rattianrajaan.

Vanha rouva

8 kommenttia:

 1. No nythän on kaikki oikeilla paikoillaan

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita tavaroita sinulla on. Noita taulunkuvia olisin mielelläni nähnyt isompanakin, näyttävät tosi mielenkiintoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ottaa niistä kuvan sinua varten jonain pilvisenä päivänä, jottei auringonkilotus viiruta laseja.

   Poista
 3. Täälläkin on yksi romujemmaaja, joka ilokseen ajoittain löytää kätköistänsä "uutta" kodin piristykseksi.. Ja kyllä vaan hyvältä näyttää, silmä lepää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on iso kylmä vintti, joka on jemmojen jemma!

   Poista
 4. Ihania värejä! Ryijyn ottaisin milloin vaan ja kaiken muunkin toki:)
  Meillä on kaaos ja keittiöremppa. Kaikki näyttää tällä hetkellä kamalalta. Nooh, hyvä tästä tulee...

  VastaaPoista
 5. Niin hieno tuo ryijy tuon kiikkustuolin kanssa! Mulla olis yksi ryijy, mutta ei se oikein natsaa mihinkään - koto-kodon ullakolla oleilee...

  VastaaPoista