7.3.2016

Kevät tulee ihan kohta!

Minulla on vielä yksi tapettikirja (KLIK) jäljellä. Se on täynnä maritapetteja. Olen säästänyt mareja Nuorta rouvaa varten, mutta hänen makunsa tuntien uskalsin pihistää kaikki riemunkirjavat palaset. Pitäköön hillityt musta-sini-valkoisensa.

Tapettimateriaali on sen verran letkua, ettei siitä oikein ollut tähtien, kukkasten tai tipusten tekemiseen. Rullailin tapetinpalaa mietteissäni ja siitä se sitten lähti - minäpä teen tapettirullakranssin.

Pyöritin tapettisuikaleita rullalle ja kiinnitin kuumaliimalla. Aika monta rullaa sain pyöritellä, jotta sain ison pajukranssini kauttaaltaan peittoon.

 Kranssin halkaisija on melkein 70 cm. Muhkea ja painava siitä tuli. Se on ihan omiaan olohuoneen takaseinälle sohvan taakse.


Tässä vielä kuva sivusuunnasta, jotta näet kranssin kolmiulotteisuuden. Ja värit, joilla yritin tavoittaa jotain siitä elämänriemusta, jota talitintit koivunlatvassa helskyttävät. Kevät tulee ihan kohta!

Vanha rouva

9 kommenttia:

 1. Mahtava väripilkku!UPEA! Arvaas vaan alankos pyörittelemään paperi-rullia täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöritä rullia (vähentää kiirettä), mutta älä liimaa sormia (kirvelee helekutisti). Mää justiinsa mietin, että tähän hommaan pitää säilyttää kaikki värikkäät akkainlehdet, joten jatko avarmaan seuraa meilläkin. Ja aatteles, jos tekis neliskanttisen, soikion, sydämen...

   Poista
 2. Upea kranssi, vaikka ensi vilkasulla luulin siun liimailleen tupakoita ( ilman laseja siis).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules kamu, meillä ei kumpikaan ole ikinä polttanut tupakkia. Eikä edes maistanut. Tämä on tosi. Ainoa sauhutteluun viittaava asia lienee lakupiippujen suurkulutus!

   Poista
 3. Onpas kivan keväinen ja värikäs kranssi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tarkoituskin, kun rullailin tapetinpaloja. Ilopilkku seinälle, kun ulkona on harmaata.

   Poista
 4. Kranssi on saavuttanut kevään alun lakipisteen! Ihania rullia! Kevät alkoi meillä jo koska lumet tippuvat katolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin räystäät tippuvat ja huopikkaat kastuvat. Mutta meressä on vielä 70 ncm jäätä, joten takatalvea odotellaan ;)

   Poista
 5. Niin, näin se kätevä siellä keksii tapetinpaloillekin kohteen :) Tuo sopii vappuunkin!

  VastaaPoista