11.3.2016

Elämän ensimmäinen

  

Pikkuihminen oli herännyt kuudelta jännittämään, kerkiääkö hän moottorikelkan kyytiin ja merelle pilkille. Kysymyksessä oli nelivuotiaan elämän ensimmäinen moottorikelkkakyyti ja ensimmäinen pilkkireissu. Aamukymmeneltä lopulta saatiin kypärä päähän, kelkkalasit nokalle ja kaikki vermeet rekeen. Sitten mentiin: Pikkuihminen edessä, Pappa keskellä ja minä hännänhuippuna kahden miehen takana. Parkeerasimme vissiin pilkkipaikkaan. Pilkit esille ja toukkia koukkuihin.


Ahvenenpoika kävi näpyttelemässä, muttei tajunnut jäädä koukkuun. Siitäkös Pikkuihminen suivaantui ja ilmoitti, että TÄSSÄ TULEE NÄLKÄ.

 

Kun nälkä oli tainnutettu kahdella makkaraleivällä, yhdellä suklaakakkusella, kolmella suukolla, appelsiinilla ja mukillisella mehua, alkoi suuri matka Kanariansaarille:


Ja se matka vasta olikin hurja! Matkalla kaukaisiin maihin voi kohdata lohikäärmeitä ja jättiläiskilpikonnia lentävistä liskoista puhumattakaan. 

Vanha rouva

PS. Paluumatkalla kävi toteen vielä yksi elämän ensimmäinen: Pikkuihminen ohjasi kelkkaa itsekseen (Papan sylissä) ainakin kymmenen metriä. Sitä silmien tuiketta ja leveää hymyä!

6 kommenttia:

 1. Tuosta retkestä jäikin pikku-miehelle loppu iäksi mukava muisto =)

  VastaaPoista
 2. Ihana matka Teille kaikille, kultajyvä pienen miehen sydämeen, evääksi elämän tielle, näitä muistellaan kauan!

  VastaaPoista
 3. Oi teitä onnellisia kalastajia. Pienet miehet ja isot koneet, hyvä yhdistelmä.

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava reissu - pikkumies muistanee tämän pitkään!
  Mukavia muistoja sinne muistojen lootaan!

  VastaaPoista
 5. No niin sitä on pikkumies tuleva kelkkailja ja kalastaja!

  VastaaPoista