4.10.2013

Kuka pelkää Möököä?

Nuori rouva oli surffannut Muttaralla-blogiin ja tutustunut herra Möököön. Minut komennettiin oitis kyseiselle sivustolle saatesanoilla Arvaa, minkä villatakin saat virkata Pikkuihmiselle?

Niinhän siinä sitten kävi, että kun olin aikana läähättänyt Mutturan somaakin somempia lastenvaatteita, kävin sanomassa päivää herra Möökölle. Möökö iski käteeni virkkuukoukun ja sanoi haluavansa nähdä pikapuoliin kumminkaimansa.

Kumminkaiman lankana käytin Nuoren rouvan hankkimaa Viking Alpacaa ja virkkuukoukku oli kokoa 8. Möököön kulutin langanloppuja ja yhden koristehelmen.


Kun Pikkuihminen näki uuden villatakkinsa, häntä alkoi ihan selvästi ujostuttaa. Tai sitten pikkuriikkisen pelostuttaa, sillä onhan herra Möökö aika hirmuinen:


Siinä se Möökö pötköttää takin liepeessä ja näyttää kieltään. Tukkakin on tainnut jäädä kampaamatta. Onneksi sentään toisessa kädessä on kukkanen.

PS. Möökö on muuten tasku!

Vanha rouva

5 kommenttia:

 1. Mikä ihana,suloinen,hurmaava Möökö täältä löytyikään. Meilläkin varmaan pienet ihmiset jos tuon näkevät,niin haluisvat myös.

  VastaaPoista
 2. Hui kauhistus tuota möököä. Enpä olisi arvannut, että se on tasku ja ihan kiltti.

  VastaaPoista
 3. Upea villatakki ja aivan ihana Möökö.. saaja taisi olla todella haltioissaan:)

  VastaaPoista
 4. Siis AIVAN IHANA !!!!! Kylläpä tommosen möökön takkiini kelpuuttaisin, vaikka oonkin pikkuihmistä muutaman numeron suurempi! :)

  VastaaPoista
 5. Ja määhän pelkään tuota ihan kauheasti, niin suuret silmätkin.
  Aivan pakko mennä tuonne sivuille kurkkimaan:)

  VastaaPoista