15.3.2013

Osaava ja tekevä mies


Minä olen maailman taitavin kokki. Tuosta vain sekoitin kreikkalaisen jauhelihataikinan ja pyöräytin taikinasta pihvejä. Paistohommiin en sentään alkanut, kun hella on poppa. Armeliaasti annoin Ottomummun paistaa pihvit sillä aikaa, kun olin keräämässä voimia kahden ja puolen tunnin päikkäreillä.


Minä olen maailman taitavin viherpeukalo! Sekoitin kipossa ohranjyviä ja rairuohonsiemeniä. Sillä aikaa Ottomummu taputteli multaa skooliin. Minä en multaan koskenut, kun se on hyhhyh. Jyvät ja siement tiputtelin mullan päälle tasaisesti, Ottomummu peitteli istutukseni ohuelti mullalla ja minä kastelin kaikki kolme skoolia.


Minä olen maailman taitavin puuseppä! Osaan käyttään vasaraa ja osaan käyttää ruuvimeisseliä. Melkein tuli hommaamisessa pipi, mutta onneksi Ottomummu kerkesi vetää sormensa pois alta.

Osaan käyttää myös akkuporakonetta, koska Ottopappa opetti. Nyt minä olen porannut jo monta monta reikää. Kohta ei äidin enää tarvitse koota huonekaluja ;)

 

Mihin minä näitä kaikkia taitojani tarvitsen? No siihen, että minun pitää antaa itsestäni osaavan ja tekevän miehen kuva. Tyttöystävä nimittäin tarkkailee tilannetta...


Perjantaiterveisin

Pikkuihminen ja Ottomummun virasta nauttiva Vanha rouva

1 kommentti:

  1. Onpas tomera miehenalku.. ja alimmainen kuva on niin helyttävä:)

    VastaaPoista