18.9.2012

Pihlajanmarjakoristeita


Naapurin rouva karsi pihapihlajiaan uuden aidan tieltä. Minä olin tietysti norkumassa pihlajanmarjaterttuja korini kanssa. Kerrankin ei tarvinnut lähteä kotikatua kauemmaksi marjoja hakemaan. Kiitokseksi värkkäsin Naapurin rouvalle pihlajakranssin. Itselleni tein oman kranssin, jonka koristelin valkealla syyskukalla. Terttuja jäi yli, joten jotain piti vielä keksiä. Joten tässä terassin pöydän somistukseksi päätynyt syyskori:

 
Pistelin koriin juuttikankaalla ja narurusetilla somistamiani kukkapurkkeja. Väleihin tukin pihlajanmarja- ja aroniaterttuja sekä pallerojäkäliä. Jopa Vanha herra, joka yleensä ei paljon pukahda kätteni töiden perään, noteerasi kukkakorin suorastaan ylistävällä No, onhan se -maininnalla. Ja Ottokatti halusi väenväkisin itsestään kuvan korin vieressä:
 
 
Seuraavaksi taitaa olla vuorossa Naapurin rouvan ja minun yhteisprojektin somistus. Olemme nimittäin suunnittelemassa tonttiemme väliin somaa kaariporttia kera romanttisen kukka-aidan. Siitä sitten, kun ukkokultamme ovat toteuttaneet huikean visiomme ;)
 
Vanha rouva
 

6 kommenttia:

 1. Voi tuota kissaa!! Etkö yhtään hyytelöä keittänyt pihjalanmarjoista?

  VastaaPoista
 2. Hieno tuo kranssisikin on,mutta syyskori on vailla vertaansa. Ihastuttavia huokauksia täältä tulee korin suuntaan. Kaunein asetelma mitä olen aikoihin nähnyt. Ei tää minunkaan vanha herrani oikein noteeraa kätteni töitä,mutta erään kerran olohuoneessa olevaa isoa paperiruusuista juttua ihaili. Kyseli mistä ostin ja mahtoi olla kallis. Sanoin,että äläs nyt,kun tein sen omin pikku kätösin:)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä pihlajanmarjoista saa kauniita syksyisiä asetelmia kun osaa.

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan ihastuttavat koristeet.

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirtsakka ja kaunis syyskoristelu. Pihlajan marjojen väri on innostava askarteluun taitaville käsille.

  VastaaPoista