31.7.2022

Vehnäpullot

 

Vanha herra kiikutti kaupasta kaksi satsia tuoremehuja. Tyhjät pullot voi kyllä palauttaa ja niistä saa 10 senttiä kappaleelta. Mutta päätin toisin. Liotin pulloetiketit pois. Solmin pullojen kaulaan kirpparilta löytynyttä paperinarua ja piirustelin pullojen mahaan vesiliukoisella tussilla kuvioita ja kukkasia. Valutin pullojen pohjalle vaaleaa koristekivimurskaa ja tökkäsin perään rantavehnää. 

Suurin osa pulloista päätyi kodinhoitohuoneen ikkunan väliin. Pullot näkyvät hauskasti terassille. Kolme pulloa päätyi kultaisen purjelaivan seuraksi olohuoneen pikkupöydälle. 

Vaan olihan siinä juomista, että sain kaksitoista pulloa tyhjäksi ;)

Vanha rouva

10 kommenttia:

 1. Minulle kiikuttaa sukulaisetkin kaikki söpöt tyhjät pikkupullot (meukowia köh). En askartele niistä mitään, mutta täytän pullot joulun alla erilaisilla siirapeilla ja palauttelen täytetyt paketeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin olisi pieniä (ja vähän isompiakin) sieviä pulloja...

   Poista
 2. Tulipa kauniit vehnäpullot! (Aluksi luulin, että otsikossa on virhe - luulin saavani lukea juttua vehnäpullista!) Nuo nimeltä mainitsemattoman kaupan palautuspullot ovat kauniin muotoisia ja itsekin olen niitä käyttänyt kukkamaljakkojen sijasta, mutta en ihan kahtatoista kuitenkaan...

  VastaaPoista
 3. Oikein kaunis idea. Olen miettinyt, että kun sinulla on niin paljon erilaisia toteutettuja ideoita, niin mitä teet niille kun kyllästyt katselemaan ? Laitatko johonkin varastoon, lahjoitteletko ystäville vai hävitätkö kokonaan ? Olis niin mukava askarella kaikkea kaunista, mutta ongelma on mitä sitten kun niitä kyllästyy .🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan varastoon, lahjoitan ystäville ja hävitän. Kranssipohjat tuunaan ja härpäkkeitä käytän uudestaan. Jsokus yksinkertaisesti laitan roskapönttöön, kun tekeleet ovat oikein vanhoja ja väsähtäneitä eivätkä kelpaa kenellekään.

   Poista
 4. Taas sulla on välähtänyt! Hienoja ovat!

  VastaaPoista
 5. Hienot, mutta olehan varovainen ettei aurinko pääse polttoleikkaamaan. Onneksi ei ole vettä sisällä, mutta hiukan kyllä pelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän leveysasteilla auringosta ei ole pelkoa ;)

   Poista