23.8.2015

Kauneuden äärellä

 


Toinen Lapin reissu tälle kesälle on takana. Harmi, sillä Tenon rannalla oli +26 astetta, tuulta tuskin nimeksikään ja taivas niin sininen, niin sininen.


Paistattelin päivää rantatöyräällä ja ihailin ikioman personal-kalastajani siiman vispausta. Saalistakin tuli: taimenia, harjuksia ja siikoja, mutta kalojen kuningas, lohi, ei tällä kertaa ollut syöntipäällä.


Kun kalastaja kalasti, minä tiirailin maailmaa kameran läpi, luin kirjoja, pyörittelin kransseja, keräsin ajopuita ja virkkasin:

   


   


Nyt on matkailut matkailtu ja alkaa arki. Työt odottavat tekijäänsä. 
Mikäs on tehdessä, kun mieli on saanut levätä Luojan luoman kauneuden äärellä.

Vanha rouva


6 kommenttia:

 1. Olit siis ykkösluokan matkalla, upeat maisemat, soma paikka köllötellä personal-kalastajan hankkiessa herkkua! Olitpa kuitenkin aikas ahkera, kivoja käsitöitä syntyi!

  VastaaPoista
 2. Oi mikä lepopaikka siulla olikaan,kateellisena tuota katselen ja vihasena automiestäin mulkoilen.
  Nuo siun kranssit on niin kauniit,kovasti yritin tiirailla mitä oot niissä käyttäny, puolukkaa? kanervaa ainakin, ja mitä muuta?.
  Oikein mukavaa viikkoa siulle ja kalstajalle , miulta ja automekaanikolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin kahdessa kranssissa pelkkää kanervaa. Kovin on haurasta kuivuessaan, mutta kyllä ne seinällä kestävät, kunhan ei kovasti höngi ;) yhden karanssin tein juolukanlehdistä ja kanervaa pistelin väriksi joukkoon.

   Poista
 3. Kauniit kuvat. Jään odottelemaan mitä kivaa noista ajopuista teet ......

  VastaaPoista
 4. Kyllä niin kauniit maisemat ja saalista olette saaneet molemmat. Toien kaloja ja toinen ajopuita ja virkkauksia ja upeita kransseja. Taidat olla kranssimestari! Voi kuule mä odotan jo kovasti käsityömessuja!!

  VastaaPoista
 5. Kaunista katsottavaa - kauniit asetelmat. Mitäpä tähän muuta. Taitava kuvaaja olet.

  VastaaPoista