1.10.2014

Metsässä

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna teimme perinteisen ruskaretkemme siintävien vaarojen ja samettisten sammalten valtakuntaan - Kainuuseen.

Kun saavuimme perille, maassa oli lunta. Ensimmäisenä yönä satoi räntää ja vettä kaatamalla. Sinne hävisi lumi. Seuraavana päivänä oli sumuista ja lämmintä. Kotiinlähtöpäivänä aurinko teki elämästämme yhtä juhlaa ja taivaan sineä.

Onneksi metsät ja vaarojen rinteet eivät olleet moksiskaan vaihtelevista ilmoista, vaan antoivat meille parastaan: korintäydeltä lampaankääpiä ja suppilovahveroita!

Kotiintuomisten lisäksi nautin varastoon aimo annoksen suomalaisen luonnon kauneutta.

Tässä sinullekin tuliaisia.

Vanha rouva

 

 


  

5 kommenttia:

 1. Kiitos kommeista kuvista, kyllä meil tääl kotimaassa on uppeita paikkoja.

  VastaaPoista
 2. Kyllä pienestä maastamme löytyy runsaasti vapaata ja kaunista luontoa vielä. Tuolla olisi ollut kiva astella ja ihailla vihreyttä. Ja niin raikasta hengittää naavasta päätellen :D

  VastaaPoista
 3. Kauniit olivat tuliaiset, ei tarvitse aina kauniita kokemuksia maailman ääristä haeskella, ihania kuvia raikkaasta puhtaasta luonnosta!

  terveisin

  Kivipellon Saila

  VastaaPoista
 4. Kaunista kaunista, kyl miul tullee ikävä kesätupaa, etenki, ku tämä kesä ol iha ensmaine kesä, ku miul ol "oma tupa" ts. vuokratupa...mut onnellinen olin kuiteki ja muistoja, niitä pittää ain saaha, uusiakin:)

  VastaaPoista
 5. Huikean kauniita syksykuvia ole kameralla zoomaillut:)

  VastaaPoista