15.6.2014

No nysse on valmis!

Minä olen koko armiaan kevätkesän vääntänyt yhtä turkasen villapaitaa. Ja nysse on valmis, huokaus!

Edellisen kalapaidan (ja minun villatakin) kävi vähän köpelösti, kun Vanha herra meni pesemään sen ja siitä huopui kukko. Tätä villapaitaa herra ei toivottavasti voi huovuttaa, sillä vironvillojen sijasta käytin norjalaista Maija-lankaa, jossa on 85 % villaa ja 15 % polyamidia. Kudoin paidan kahdella vihreän sävyllä, jotta herrani maastoutuisi mahdollisimman huomaamattomaksi perhostelujokiensa rannoille.

Olisin niin mielelläni värkännyt paitaan palmikoita tai muita koristuksia, mutta Vanha herra sanoi jyrkän ein: Tee kerrankin ihan simppeli perusvillapaita, ettei aina tarvitse selitellä kalakavereille sun aivoituksia! Taidatkos sen selvemmin sanoa, että vaimo ruusaa liikaa, kun raavaan miehen villasukkiinkin pitää kutoa pitsit sukansuuhun...

Vanha rouva

7 kommenttia:

 1. Voi tokkiisa, miten nätisti sanottu, vanhaherra taitaa sittenkin olla pikkasen romanttinen:))

  VastaaPoista
 2. Komian villapaidan olet tikutellut. Vanha herra taisi olla kovinkin tyytyväinen kun tarjosi vastineeksi noin herkullisia karjalanpiirakoita:)

  VastaaPoista
 3. Romantiikkaa kesäpäiviin:D

  VastaaPoista
 4. Oi tuota silmien sinisyyttä orvokin lehdillä. Ei sellaisia todellakaan voi unohtaa :D

  VastaaPoista
 5. Komea se on Vanhan Herran paita ilman kromeluurejakin. Kyllä nyt kelpaa kalastaa. Ai,ai,orvokit piirakoihin. Vanhaherra on varsin romanttinen:)

  VastaaPoista
 6. On siulla ihana mies ko piiraita kukilla koristaa:)) rakkautta sanoisin.
  Komian paijan sie hälle neuloitkii, kelpaa siinä kalstella.

  VastaaPoista