20.1.2011

Vilukissalle lämmikettä

Joulupukki, tuo vanha horisko, unohti vieraan paketin meille. Ilmoitti sitten vain Korvatunturilta, että lähetä se violetti timanttipusero oitis eteenpäin, sillä se ei todellakaan mahdu SINULLE!

Minä tein työtä käskettyä (eikä se todellakaan mahtunut MINULLE) ja kiikutin puseron postiin. Helsingistä löytyi oikea omistaja, semmoinen pieni, siro, sievä ja satumaisen sädehtivä. Sille paljetein tähditetty pörröpusero on ihan omiaan.

Novita Crystalista kympin puikoilla neulotun puseron ohje löytyy Novita syksy 2010 -lehdestä numerolla 10.


Yöllä tuota timantein lastattua siroa, sievää ja satumaista saattaa palella peitoista, flanellipyjamasta ja lämpöpatterin virkaa toimittavasta aviomiehestä huolimatta. Ajattelin auttaa ajattelematonta Joulupukkia ja sujauttaa timanttipakettiin proosalliset säärystimet.  Kilkuttelinpa sitten aikani 2,5-numeroisia sukkapuikkojani.


Villaisesta silkistä (tai silkkisestä villasta - en muista langan koostumusta niin tarkalleen) kudotut säärystimet alkoivat raidoittua. Jotta vempaimet pysyisivät kunnolla jalassa, neuloin takaosaan vienot kavennukset. Ajattelin samalla sen lämpöpatterin sielunelämää - sehän saattaa iskeä silmänsä vaimonsa siroihin nilkkoihin, kun löpsöttävät säärystimet eivät peitä niitä syyttä suotta!
 
Siro ja satumainen on jo tehnyt koeajon. Säärystimet toimivat kuulemma moitteettomasti yöllä ja timanttipusero päivällä.

Vanha rouva, ihan ilman kimallusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti