15.9.2021

Livestriimattua todellisuutta


Elokuun lopussa siskon kuuskymppislahjaksi sukeutui livestriimattu viinimarjashow: sisko istui puutarhatuolissa ja katsoi, kun minä poimin. Siskolla tuntui olevan hauskaa.

 

Toinenkin livestriimattu elämystapahtuma on tuotettu alkusyksystä tällä kartanolla. Yllä olevissa kuvissa elämystuottajat ovat tositoimissa ja tositoimien jälkeen. 


Pottustriimissä minä toimin huoltojoukoissa. Pottuelämyksen pääosan esittäjät lykkäsivät käteeni raaka-aineita, jotta ruokahuolto pelaisi äkkiä ja sassiin. Tein lohilaatikkoa. Jälkkärissä hyödynsin kartanolta vielä löytyvät kukkaset. 

  

Pottuelämyksen jälkeen Vanha herra striimasi minulle tattielämyksen. Vaaroilla hoissiminen ja tattien bongaaminen on ihanaa ja palkitsevaa, mutta jälkielämys tuottaa joskus tuskaa. Yömyöhään kun siivoat, paloittelet, marinoit, kuivatat ja pakastat. Siinä selkä huutaa hoosiannaa.

 

 

Tattien ja kehnäsienien jälkeen olisivat vuorossa suppilovahverot. Luonto kuitenkin peruutti suppisstriimin:


Aamusella 14.9.21 alkoi sadella. Pikkuhiljaa räntälättyjen koko laajeni räntäräteiksi. Rättejä läiskittiin maahan, puihin, pensaisiin ja kukkamaihin sitä tahtia, että hetken päästä terassi näytti tältä:

 

Iltayöstä räntärätit muuttivat olomuotoaan ja alkoi roimia silkkaa vettä. Livestriimattua ja lisättyä todellisuutta piisasi koko yön. Juu, ei lähdetty metsään. Ehkä ensi viikolla, ellei Joulupukki päätä aikaistaa omaa striimiään. 


Aurinkoisin, mutta hieman loskaisin etäterveisin

Vanha rouva

6 kommenttia:

 1. Hauskoja livestriimejä! Mutta ei ehkä tuo viimeisin räntälättyineen. Meillä ei onneksi vielä tullut tuota lajia. Taitaa kuitenkin teiltäkin pian sulaa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman tien sulivat lätyt. Nyt on niin kesäistä!

   Poista
 2. Olihan striimauksia! En kaipaisi vielä lunta, mutta eipä sitä täällä olekaan. Saas nähdä onko Roissa sitten, kun sinne menen. Syksy taitaa vaatia sulta paljon hommailua, mutta talvella ahkeruus palkitsee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa hommat tulee tehtyä. Talvella saakin sitten köllötellä sohvan nurkassa.

   Poista
 3. Teillähän vaikuttaa tuo striimaus olevan ihan peruskauraa! Hyvä että saitte potut maasta ennen lumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi tuli ja suli! Kohta kohti uusia striimauksia, kun saadaan työkeikat klaarattua.

   Poista