27.1.2021

Täystuho

 

 

Vanha herra oli jo muutaman kerran kysellyt, saako autotallin nurkassa seisovan styroksisuikeron viedä roskiin. Ei todellakaan, vaikka se toista vuotta odottikin uutta tulemistaan. Nyt sain huikean idean, jonka avulla sain tuhottua tuunausnurkkani tilpehöörivarastoja. Työkamat vielä jäivät odottamaan sitä ihmeellistä päivää, että töitä taas on.

Päällystin pakkaustäytteenä olleen styroksisuikeron vanhan sanakirjan sivuilla. Monta vuotta hilloamani reunapitsi (kellastunut ja reikäinen), pääsi röyhelöksi. Naapurilta saamani paperikukkaset peittivät hyvin pitsinreunat ja lisää peittoa soivat munakennoruusut. Toiseen päähän suikeroa liimasin romanttisen valokuvakirjontani, jonka tekemisestä kerron TÄÄLLÄ. Lopuksi lisäsin glamourin takia kaksi virkaheittoa kultapalloa ja yhden vahapaperitähtösen.


Naulasin täystuhon olohuoneen seinään. Mallasin sen jatkoksi kolme puotipaperista väkertämääni tähteä. Siinä se nyt on. Övereistä överein, krumeluureista krumeluurein. Mutta melkein shabby chic, melkein.

Vanha rouva

13 kommenttia:

  1. Taattua Vanhaa rouvaa! On niin täysin sun tyyliä ja passaa täydellisesti verhoihin.
    Viherkasvi muistuttaa, että minun alkaisi olla aika istuttaa pistokkaat ruukkuihin. Kerrankin on multa jo hankittuna. Ehkäpä jo illalla, mutta päikkärit ja Pieni talo preerialla ensin.
    Ai niin, kävin (yli-)töistä tullessani kirppiksen kautta ja löysin isomman piirakkavuoan. Siispä kipitin lähikauppaan ostamaan pohjan ja kermaviilin, mutta niistä myöhemmin StanstaLandiassa.
    Mukavia tammikuun viimeisiä päiviä! V.herralle myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi piirakkavuoka luo uusia mahdollisuuksia ;) Uusi viherkasvi luo raikasta ilmettä sisätiloihin ;)

      Poista
  2. Tämän työn asiasanasto meni yli hilseen, mutta työ on lopputuloksena erittäin hieno.

    VastaaPoista
  3. Otsikon perusteella luulin, että nyt on Vanha Herra pistänyt Rouvan tilpehöörit sun muut jätesäkkiin. Mutta paljastuikin, että se olikin oikein kauniin työn teosnimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha herra ei koske minun tilepehööreihini enkä minä koske hänen kalastusvermeisiinsä (joita on muuten kaksi puohia täynnä).

      Poista
  4. "Kyllä aika tavaran kaupitsee", näinhän se on. Miesväellä vaan on paha tapa heitellä roskiin tavaraa jolle voi joskus vielä olla käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran olen saanut opetettua, että Vanha herra kysyy ensin ja heittää roskiin vasta luvan saatuaan =)

      Poista
  5. Se on joskus tuskaa, kun mitään ei voi heittää pois. Mulle käy aina niin, että jos heitän jonkun pois, niin heti sitä tarvitsee. Autotallin nurkkiin kuuluu siis kaikenlaista 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä osaan myös heittää pois. Mummu opetti aikoinaan: jos et ole jotain tarvinnut vuoteen, et todennäköisesti tarvitse sitä seuraavaankaan.

      Poista
    2. ...ja minä tartten aina sitä, jonka justiinsa heitin hyvin tyhjänpanttina lojuneena pois...

      Poista
  6. On tämä shabby chic, on minun mielestäni. Mä en vaan kyllä käsitä miten sinä näitä ajatuksia aina saat. Onko sinulla yhteys johonkin askartelujumalaan? Ja kuten Sude tuossa mainitsee, kyllä aika tavaran kaupitsee oli myös äitini lempilauseita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Askartelujumalasta en tiedä, ellei sellaiseksi lasketa Lord Pinterestiä ;)

      Poista