28.8.2014

Lohikäärme tiirantassujen jäljillä

 

Haluan näyttää sinulle pari kuvaa elokuun alusta ennen kuin syyskuu saapuu ja tuo tullessaan eri puuhat. Ensimmäinen päivä elokuuta kävimme Pikkuihmisen kanssa kokemassa hänen elämänsä ensimmäiset katiskat! Se se vasta jännää puuhaa oli, mutta siinä hötäkässa jäivät kuvat ottamatta - pitä nääs pidellä riemusta kiljuvaa Pikkuihmistä aloillaan, ettei olisi tapahtunut Molskis ja Polskis, kun ahvenia alkoi tipahdella katiskan kidasta veneen pohjalle.

Evästauon pidimme hiekkapankilla. Se on valkoista hiekkaa, veden liplatusta ja tiiran tassunjälkiä keskellä aavaa merta. Sepäs vasta riemun paikka oli - melkein jäivät eväät syömättä, mutta onneksi vain melkein.

 

Kun meripurjehdukselta päästiin kotikartanolle, olikin sitten edessä ihan muut puuhat:


Äidin matonpesua piti tarkkailla ihan likituntumasta! 
Sillä aikaa ottomummun osaksi tuli potunpesu ja ruoan kokkaaminen, kuinkas muuten.

Vanha rouva

7 kommenttia:

 1. Voi sentään, missähän tuollainen hiekkasärkkä sijaitsee. on siinä lohikäärmeellä ihmettelemistä. Kyllä maailma on ihmeellinen:)

  VastaaPoista
 2. Upea hiekkasärkkä, tuo ihan kutsuu avojaloin kävelemään.
  Nuo pikkuihmiset on sitten mainioita, koko maailma on vielä uutta ja ihmeellistä.
  Mei laina lapsenlapset on jo isoja, toinen alotti lukion ja toinenkin meni ylä-asteelle. Enää ei leikitä ja höpötellä, nyt supistaan pojista ja tytöistä ja haaveillaan....

  VastaaPoista
 3. Mahtava hiekkasärkkä ja ihania hetkiä pikkuihmisen kanssa. Pienten ilo on niin aitoa ja monta kertaa se syttyy niin vähästä. Voi kun osaisi katsoa elämää heidän silmin,niin olisi joka päivä uusi ja ihmeellinen. hauska lohikäärmehuppari hänellä.

  VastaaPoista
 4. Hui, miten tarkkaavainen pieni lohikäärme! Muistan itsekin ihailleeni noita kauas ulottuvia hiekkasärkkiä siellä merenrannalla nuorempana kahlatessani. Kivaa.

  VastaaPoista
 5. Minulla konnia ja teillä lohikäärme ja tiiran tassuja.
  Oips, nuo kalat sieltä lapinmatkalta maiskis, maiskis.

  VastaaPoista
 6. Pienen lohikäärmeenpoikasen elämä on jännittävää!

  VastaaPoista
 7. Ajoittainen kesähupulaisemme juoksutti meitäkin hiekoilla muutamaan otteeseen. Mahtaa silloin tehdyt hiekkarakennelmat olla jo mereen huuhtoutuneena...

  VastaaPoista