30.7.2014

Merellinen aarre

Piti oikein tällätä itsensä keskelle rantaruovikkoa ja otattaan kuva. Jotta Kososka näkee, että tupsukoita meillä piisaa.

Lähdin kahlaamaan kaislikoon summamutikassa. Olin tuuskahtaa pyllylleni, kun jalka otti kiinni johonkin. Manausten kera kumarruin tutkimaan pahuksen ansaa ja kas! Minä löysin aarteen!

Läähätin ja puuskutin kolmenkymmenen asteen helteessä, paarmalauma kimpussani ja kaislanvarsia saappaissani (ja vähän jossain muuallakin). Mutta sain kuin sainkin aarteeni ruovikon reunaan odottamaan kotiinkuljetusta.

Vanha herra manasi niin maan penteleesti, kun joutui hakemaan kotoa vesikärryt ruovikon laitaan ja pukkaamaan aarteen kotikartanolle. Siihen paikkaan se sai kaivaa esiin vasaran ja pitkiä nauloja, jotta suuri visioni saatiin heti toteutettua. Minähän en odottele, kun inspiraatio iskee!

 

Katso nyt Kososka, mitä minä löysin sinun ansiostasi: kaksi metrin mittaista leveää ja paksua lankkua, meriveden kauniiksi hiomia, vanhojen naulojen lävistämiä. Lisäksi löysin kaksi parrunpätkäsysteemiä, joista oli oiva asentaa lankuille jalat.

A vot, visioni oli tuossa tuokiossa valmis! Se kannettiin rauniopuutarhani laidalle pari vuotta sitten tehdyn penkin kaveriksi. Ta-daa!

 

Aarrepöydän päälle nostin niinikään rantaruovikosta löytämäni rautapänikän. Se sai sisäänsä rantavehnäkimpun. Pari verkkopalloa sopii myös meriasetelmaani. 


Voi että minä niin tykkään tästä! Kiitos Koso-täti!

Vanha rouva

5 kommenttia:

 1. Voi ihanuus noita sinun löytöjäsi!! Monta ilahdusta kaislikon kätköistä.

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä ystäväni, ja kun kyllästyt tuohon ihanuuteen, ni mulla ois sille paikka.:) On siulla ollu noissa raahaamista.
  Toi ruvikko on värjärin unelma noin paljon ihania tupsukoita, voi miks sie asut niin kaukana, ois niin mainiota kerätä tupsuja kanssasi ja raahata vaikka mitä.

  VastaaPoista
 3. Voi hitsin hitsi, sie oot taas tehny oikein upean monumentin. Vanhasta rakkineesta...voi vain taiteellinen silmä ja käsi, saada uuden muodon ja käyttökohteen. Kommee on tuotoksesi.
  Miun pittää vissiin lähtee tuvan kaislikkoon kahlaamaan, ties mitä mie muuta löyvän, ko itteni persiillään muta pohjasta, sammakoitten ja muiden nilviäisten seurasta . hhuuuhhhuu uuh( lievää ravistelua) Paremp vaa, ko mie teen amppareil sokerbooleja:))

  VastaaPoista
 4. Ei ollut turha reissu tuokaan. Uskon, että muutama muukin on jossakin vaiheessa siihen varpaansa lyönyt ja sinne jättänyt osaamatta antaa arvoa näkemälleen :) Mutta se oli sun onnes se!

  VastaaPoista
 5. Siellä hän poseeraa rantaruovikossa:) Ja niin taas käyttänyt mielikuvitustaan luomuksensa kanssa:)

  VastaaPoista