20.3.2011

Salaattia höhlille

Perjantai-iltana nautittiin viimeiset syksyllä metsästetyt herkkutatit. Aaltoon muutama revitty salaatinlehti, minitomaatti lohkoina ja halkaistut, marinointiliemessä puoli vuotta muhineet herkkutatit. Päälle suomalaista rypsiöljyä, pyöräytys mustapippuria ja suolarakeita. Herkku on siinä!


Lauantai-illan salaattiyllätys koostui muutamasta kauniista salaatinlehdestä, porkkanalastuista, kiiviviipaleista ja salaattijuustokiivuista. Päälle hömpsäytys sitruunalla maustettua rypsiöljyä, pyöräytys mustapippuria ja rusennus kuivattua chiliä. Koristeeksi ja tuoksuterapian antajaksi rosmariininoksa.
 
 
Vanhaa herraa pitää jekuttaa, että se suostuu syömään rehuja. Näissä tapauksissa höhlästä vetivät a) herkkutatit ja b) salaattijuusto.

Vanha rouva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti