Auringonkeltainen appelsiinikakku kirkastaa marraskuun pimeät päivät kertaleipomisella. Kokeile sinäkin:
·
2 dl sokeria
·
1 muna
·
4,5 dl vehnäjauhoja
·
3 tl
leivinjauhetta
·
0,5 g sahramia
·
appelsiinin
raastettu kuori ja mehu
·
100 g voisulaa jäähdytettynä
·
1,5
dl kermaa
·
appeelsiiniviipaleita koristeluun
Sekoita sokeri ja muna. Lisää vehnäjauho-leivinjauhe-sahrami
-seos, appelsiininkuori, -mehu, voisula ja kerma. Sekoita
pikaisesti tasaiseksi. Kaada taikina vuokasprayllä
sumutettuun pieneen rengasvuokaan. Paista 175 asteessa noin 45 min.
Jäähdytä vuoassa peiton alla. Kumoa ja koristele halutessasi
appelsiinikiekuroilla.
Tuoksusta ja väristä huumaantunut Vanha rouva
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti