Kakkupohjaan kannattaa raastaa himppunen sitruunaa, joka tuo aidon voin maun esille raikkaasti. Ennen paistamista pellillinen pohjataikinaa peiteltiin marengilla ja mantelilastuilla.
Tällä kertaa
puolitettujen kakkulevyjen väliin lusikoitava mansikkarahka pehmennettiin
kermavaahdolla ja tomusokerilla. Pinnalle nakeltiin raikkaita mansikkapaloja ja
tummanpuhuvia kirsikoita. Muutama oman maan mintunlehti ja tomusokerihuntu
tekivät loppusilauksen.
Kakku paranee yön yli viileässä ässehtyessään - jos nyt joku jaksaa yön yli varrota! En minä ainakaan...
Toteaa Vanha rouva
Onpas jännää! Olen tässä yön tunteina lukenut näitä vanhimpia juttujasi, kiitos!!!
VastaaPoistaTajusin juuri, että olen alittanut bloginpitämisen 10 vuotta sitten!!!
Poista