20.3.2011

Broilerit rosmariiniterapiassa

Superlauantaina (siis kun pitää yhden päivän aikana saada aikaiseksi kaikki huushollihommat) helppo ruoka syntyi broilerin rintaleikkeistä. Leikkasin kuhunkin leikkeeseen taskun, jonka täytin aurinkokuivatuilla tomaateilla ja kapriksilla. Sitten kietaisin leikkeet kauttaaltaan pekoniviipaleilla tiiviiksi paketeiksi. Asettelin paketit uunipannulle, ripsautin päälle mustapippurirouhetta ja rosmariinia. Kuorin ja pätkin pakettien seuraksi porkkanoita.
 
 
Paistelin paketteja 200 asteessa kolme varttia. Paiston loppuvaiheessa peitin pannun foliolla. Tarjolle viedessäni koristelin pannun tuoreella rosmariinilla. Tuoksu oli taivaallinen!

Vanha rouva nuuhkuttaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti