Tein kakun helmikuun kunniaksi, kun Stansta niin kauniisti pyysi. Kotivaroina on toinen kakkumusteri ja makeanperso, joten yritin parhaani ja tämmöisen tein:
Koristelin reunan horsmankukilla, joita keräsin viime kesänä ahonlaidasta. Jännä, miten niiden väri muuttui kuivattaessa violetiksi. Pistelin horsmankukkien sekaan muutaman luomuruusunnupun, joita olin joskus ostanut luontaistuotekaupasta. Perään vielä muutama huiskaus kultapölyä.
Miltäs se baakelsi maistuu näin niinkuin virtuaalisesti, Stansta?
Vanha rouva
Kiitos, oikein hyvältä maistuu tässä aamukahvin kera! ♥
VastaaPoistaNuo kermarahkapursotukset näyttävät nopeasti katsottuna marsipaaneilta. Kakustasi huolimatta taidan ottaa JO kolmannen palan (!?) keittiössäni olevaa...
Toinen toista -päivää!
Ota neljäskin pala - meillä ei lasketa.
PoistaVaikka kuinka olisi nätti kakku, niin tuoksu puuttuu. Mieluummin ottaisin kakkua ihan tähän naamani eteen. =)
VastaaPoistaMites mää nyt sitä saisin sun nokkas alle?!
PoistaHyvältä maistuu meistä muistakin, ainakin minusta! Perheessä on pian synttärit, joten tästä löysinkin sopivia makuvinkkejä, kiitos.
VastaaPoistaMustaherukka on tosi hallitseva. Vatkaa sen kaveriksi jotain pehmeää ja lempeää.
Poista