28.4.2015

Ainakin 150 munaa

Olen värkännyt koko kevään tätä kranssia. Kranssin strategiset mitat ovat: ¨kokonaiskorkeus 60 cm, -leveys 55 cm ja kiertävän osan leveys 15 cm.

Laskeskelin tarvinneeni tähän työhön 150 kananmunan kennot, lukemattomia kuumaliimapuikkoja sekä pari desiä valkoista lateksimaalia. Sekä HERMOT, jotka työn hitaan etenemisen seurauksena ovat hieman heikolla hapella.

Ei kennojen repiminen ja ruusukkeiksi liimaaminen rakettitiedettä ole, ei. Eivät hermot sen takia pinteessä ole. Vaan sen takia, ettei kahden hengen huusholli saa tyhjennettyä 150 munan kennoja ihan hetkessä. Varsinkin, kun Vanhan herran pitää vahtia kolesteriarvojaan. Joten munaruokia ei voi joka päivä laittaa ruokalistalle.

Tammikuussa aloitin munaprojektini ja nyt sain kranssin valmiiksi. Helkutin hidasta hommaa minun mittapuullani, mutta tulihan siitä komea!

Kranssin pohjana on rautalankaovaali, jonka päällystin moneen kertaan kierretyllä sanomalehdellä. Tein kranssista ovaalinmallisen, jotta se muistuttaisi niistä 150 syödystä munasta. Laitanko yläpäähän muhkean rusetin vai enkö laita? 

 

Nyt on sitten vanhoilla munakennopalloilla kaveri seinällä, jihuu!


Vanha rouva

8 kommenttia:

 1. On siinä muna poikineen jouduttu nauttimaan ennen kuin kennot on kasassa.
  Mutta kyllä se kannatti Koristus on hivelevän upea.

  VastaaPoista
 2. voi,munenkennoista,muttshieno tuli.

  VastaaPoista
 3. Huokaus, ja uusi huokaus, voi miten kaunista olet jälleen tehnyt! Miten ihailenkaan työjälkeäsi ja pitkämielisyyttäsi!

  VastaaPoista
 4. On siinä saanut muutamankin munan syödä, mutta lopputulos on kyllä tosi hieno. Ei kyllä uskoisi mistä on tehty. Minun mielestä älä laita rusettia, on upea juuri noin ♥

  VastaaPoista
 5. Rakettitiedettä tai ei niin upea on! Tuo ei tarvitse rusettia lisukkeeksi vaan on tuollaisenaan riittävän ihana!

  VastaaPoista
 6. No voi hyvänen aika - komia on! Onko komiempaa olemassakaan...

  VastaaPoista
 7. On nää vaan niin.. h u i k e a n kauniita:)

  VastaaPoista