12.12.2014

Hömelö enkeli unohti siipensä

  
  
Tein parven tämmöisiä paperienkeleitä. Enkelitikku on mukava tökätä vaikka kukkakimppuun tai joulukakkuun. Tai antaa ihan sellaisenaan vieraan käteen pienenä ja herkkänä tervehdyksenä.

Kietaise kirjansivu tötterölle ja liimaa kiinni. Työnnä grillitikku tötterön läpi kaulaksi. Pane kaulan päähän liimatippa ja helmi liimatippaan tikun nokkaan enkelin pääksi. Toinen tippa liimaa helmen laelle ja siihen hiukset enkelille. Minä käytin hiuksina juuttihaivenia. Leikkaa seuraavaksi siivet kirjansivusta ja liimaa neljännellä liimatipalla enkelin selkään. Jos haluat glamouria, tee hopealameesta nippu, kietaise solmulle ja liimaa viidennellä liimatipalla siipien keskelle enkelin taakse.


Enkelin tekeminen vie sinulta muutaman minuutin, mutta vastalahjaksi saat siipien havinaa ja hyvää tuulta.

Tikkuenkelilaumani oli sen verran vauhdikas, että parvi lemahti maailmalle ennen kuin kerkisin enkelilaulua laulaa. Yksi enkeli oli sen verran hömelö, että unohti siipensä meille. Kyseessä oli hieman tikkuserkkujaan isokokoisempi enkeli, sillä sen siivillä on korkeutta metrin verran. 


Terveisin
Vanha rouva, 
jonka niin tekisi mieli mallata siipiä selkäänsä

6 kommenttia:

 1. Enkeli lentää liihottaa sinulle onnea toivottaa... Oi juku miten ihania enkeleitä ja noi siivet ne vasta ovatkin ihanat.
  Enkelitä elämääsi ystäväni :)

  VastaaPoista
 2. Onpa herttaisia enkeleitä! Niistä tulee oikein hyvälle mielelle ja enkelin siivet, oi!

  VastaaPoista
 3. Voi upeutta, että ovat ihania.. ja nuo siivet ovat huikean kauniita:)

  VastaaPoista
 4. No mut, siehä oot väsänny uppeet enkelit, pitäsköhän miunki, jos nii helppoo ku sanot, miul o grillitikkuja, vanhoi kirjoi ja jottai nyöriiki, et hiuksekki sais. Jospa sais toimeks, ko kukkajututki sain tehtyy:))
  Vietähä lokosa viikonvaihde, herrais vieres...

  VastaaPoista
 5. Kauniita ovat. Kokeilenkin heti ottaa mallia ja yrittää tehdä muutaman.

  VastaaPoista
 6. Jos nuo enkelit valmistuivatkin joutuisasti, niin noiden siipien tekoon on kulunut aikaa sekä vaatinut näppäryyttä :-)

  VastaaPoista