10.2.2022

Mitäs Sartsa sanot?

Viime vuoden joulukuussa iski armoton himo parastaa Sartsan unisiepparit. Auton nokka kiihdytti kohti kaupungin tuunauskeidasta, SPR:n Konttia. Sieltä löytyi metallirannerenkaita 60 kpl muutamalla hassulla eurolla. Loput tuunaustarpeet löytyivät kotoa omista romulaatikoista.

 

Virkkasin luonnonvalkoisella puuvillalangalla renkaat umpeen (virkkasin myös kultalangalla muutaman renkulan, mutta lanka loppui tietysti kesken, joten odottakoon ne vuoroansa).


Olen hamstrannut Kontista kaulanauhoja. Puretuista killuttimista saa jos jonkinlaisia helmiä tuunauksiin. Meinasin ensin kiinnittää helmet rullalangalla ja neulalla, mutta sitten iski vauhtisokeus. Mitä sitä liki- ja ikänäköinen pipertämään, kun liimapyssykin on keksitty! 

 

 

 

Rannerenkaista sukeutui sisustuskoruja (uusi termi, jonka opin pistemaalauskurssilla). Ne on helppo sujauttaa oksien lomaan. Niistä kultalankarenkaista taidan tehdä vielä överimpiä joulukuusenkoristeita.


Mitäs Sartsa sanot?

Vanha rouva

12 kommenttia:

 1. Sanon, että nyt on ideat kohdillaan! Kannatti kiiruhtaa sinne kontille silloin hetimmiten! Minä olisin varmaan nipertänyt ompelulangalla, mutta ihan turhaahan se olisi ollut. Mainiosti näyttävät pysyvän helmet paljon helpommallakin tavalla. Onko nuo kärkiin kiinnitetytkin liimalla?
  Vielä haastan sinut tekemään rengaskollaasin seinälle, kun haluat vaihtaa noiden paikkaa. Minulla on ollut sellainen suunnitelmissa jo muutaman vuoden, toteutusta vailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärjetkin on liimattu, sillä laiska tuunari oli liimapistoolin varressa. Kollaasi on kehitteillä, sillä autotallista löytyy yksi ylimääräinen ikkunanpoka...

   Poista
 2. Kyllä onkin hienoja. Rahtaan jatkossakin itselleni turhaa tavaraa Konttiin, kun kekseliäät ihmiset jalostavat kaiken entistä hienommiksi.

  VastaaPoista
 3. Johan on koreita. Meidän kissat tykkäis kyllä räpsiä noita lattialle, joten en taida ottaa mallia. 😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kissoilla on joku ihmeellinen tapa riipiä kaikkea alaspäin ;)

   Poista
 4. Onpa kivoja! Saatoin Sartsalle kommentoida (en ole varma), että minulla on kolme Mammalta saamaani valkokultaista rengasta ja ne varmaan kannattaisi poimia erilleen rihkamarenkaiden joukosta... ;)
  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poimi ihmeessä valkokultaiset renkaat vissiin talteen, ettei joku innostu liimailemaan niihin härpäkkeitä =O

   Poista
 5. Kauniita <3 Näyttävät upeille oksiin ripustettuina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voisikohan noita liimata vaikka pääsiäiskortteihin?

   Poista
 6. Näytin tämän taikkarin kavereille. Alkoivat heti kaivella mielessään romulootiaan ja virkkuukoukkujaan. Laitoin hyvän kiertämään.:)

  VastaaPoista