15.12.2019

Jestas sentään...

Alkuviikosta autotallin lattia oli täynnä kammottavanvärisiä messumatonpalasia.

Sitten tuli punatukkainen neiti, joka ei ollut edes syntynyt, kun värit olivat suurinta huutoa. Aito ja ehta 70-luvun nuori alkoi pomottaa aitoa ja ehtaa 1990-luvun lopun nuorta. Ja jälkeä syntyi!

Kukkasia.

Kukkasia.

Kukkasia.

Kukkasia.

Kukkasia.

Kukkasia.

Kukkasia.


Sitten aito ja ehta 70-luvun nuori istui tuntitolkulla ompelukoneen ääressä. Syntyi viisi buffaliinaa ja 13 normipöydän liinaa. Nostalgisen kammottavissa 70-luvun väreissä.


Kukkaset, pöytäliinat, älppärit, julisteet, discopallot sun muu 70-lukua kuvaava rekvisiitta roudattiin keskelle metsää aitoon ja ehtaan 70-luvun betonitaloon. Abban Super trooper soi täysillä ja Booney M komppasi. Välillä tahdottiin olla hyvin helliä ja Chicagokin taisi kuolla. Kolmessa ja puolessa tunnissa yrityksen normikerhotalo muuttui Friday Night Fever -klubiksi. Jestas sentään, kun aidolla ja ehdalla 70-luvun nuorella oli mukava työpäivä!


Ennen perjantaita sain tehdä ihanille naisille ihanan naistenillan tarjoilut. Tällä kertaa showstopperina toimi kanelilla maustettu omenajuustokakku. Viimeistelin kakun ruusunterälehdillä ja ripauksella kullankimallusta.


Ennen makeaa ja sen jälkeen ihanille naisille oli tarjolla poroleivoksia.
Jos joku haluaa reseptit, sanokoon, niin minä ränttään.

 

Lauantaina oli vuorossa neljän naisen 20-vuotissynttärit. Leidit ovat tutustuneet samassa työpaikassa 20 vuotta sitten ja ovat siitä lähtien viettäneet yhteisen päivän joka joulukuu. Viime vuonna minulla oli kunnia johdattaa leidit kummitusten kiehtovaan maailmaan. Tänä vuonna työsarkani laajeni juhlapaikan somistamiseksi, catering-palveluksi ja draamaqueenina esiintymiseksi.


Amerikasta asti saapunut leidi totesi yhteisen hetkemme päätteeksi:
"Tämähän oli very mainio treat"!

Mitenkäs sinun työviikkosi sujui?

Vanha rouva


12 kommenttia:

 1. Kiitos kysymästä,työt sujuneet hyvin navetta hommissa.Onneksi oli muutama lomapäivä,käytiin kuopijossa tuulettumassa.Sinulla on ollut mielenkiintosia juhlia järjestettävänä ja se poroleivos kyllä kiinnostaa.Tonttumaista alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano äpyleille terveisiä! Tonttu ränttäsi sinulle poroleivoksen ohjeen.

   Poista
 2. Sohvi haluaa varmaan tehdä minulle poroleivoksi. Ei muuta kun resettiä kehään. Sinulla on sitten värikästä ja kansainvälistä työviikkoa pukannut. Minun työviikkoni on sisältänyt lumisen jouluisia puita ja märkiä kintaita. Siviilissä enemmän tai vähemmän tonttuilua. Mukava viikko siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvi haluaa myös tietää, onko omenajuustokakku sukua mainiolle sharlotkakakulle? Voisi kyllä tehdä herkkuja. Aattona anopin pöydässä, mutta jos joulupäiväksi omat herkut!

   Poista
  2. Sohvi tekee äidille poroleivoksia, sillä äidin pitää huolehtia siitä, että tontut pääsevät Korvatunturille. Samalla Sohvi voi tehdä omenajuustokakkua, joka on sukua sharlotkalle siten, että kummassakin on omenaa ;)

   Poista
 3. Tämä alempi somistus miellyttää silmääni huomattavasti enemmän, kaunis. 70-luvulla maalasin kotini seinät myrkynvihreällä ja huonekalut sinapinkeltaisella. Se oli vaikea vuosikymmen elämässäni ja nyt nämä sen ajan värit eivät miellytä ollenkaan. Tulee vaan ikäviä muistoja mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 70-luvun maalari suti meidänkin huushollin myrkynvihreäksi, lapsenkakan keltaiseksi, oranssiksi ja tummansiniseksi. Kammotus kammotus kammotus.

   Poista
 4. Minun viikkoni oli tasaisenharmaa verrattuna tuohon....
  Hetkinen, nythän se viikko vasta alkoi! Olen ollu töissä viikonloppuna ja päivät on taas ihan sekasin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasaisenharmaa on varma väri. Ei tule räikeitä ylläripylläreitä. Hyvä valinta.

   Poista
 5. Mulle tuli ihan ensimmäiseksi mieleen Flora-kukat. Sitten tämä asunto, jossa olen viikon "lomaillut": täällä (jonne muutettiin -78) oli kolme värivaihtoehtoa keittiön kaappeihin; myrkynvihreä, tumma ruskea ja oranssi, joka meillä oli. Keittiön lattia oli myrkynvihreä. Voi sitä väri-iloittelua!?
  VALTAVA KIITOS OIKEIN ONNISTUNEESTA VIERAILUSTASI TÄNÄÄN! Jäi oikein hyvä mieli - kuten aina, kun tavataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VALTAVA KIITOS TEILLE, KAHDELLE IHANALLE NAISELLE. Hämäläisestä oli ihana tavara hämäläisen miehen karjalainen vaimo, joka on kasvattanut minun ystäväni ;)

   Poista
  2. ISO KIITOS ITSELLESI!!!
   Ja siitä kakusta, jonka toit! Sitä on maisteltu ja ihmetelty kuinka mahtavan ihanaa se on. Itseasiassa sitä on palanen purkamattomassa repussani.
   Tulin tunti sitten. (Siitä privana joskus..) Koska tapani mukaan käyn hieman kierroksilla, niin aloin purkamaan kuvia... On niissä purkamista teksteineen, joten ei hetkeen ole tekemisen pulaa. Muutenkaan.

   Poista