6.3.2019

Perintö ja mitä siitä sitten seurasi


Appiukko siivosi nurkkiaan viime syksynä. Vanha herra sai "perinnöksi" kalaverkkoja, verkkomerkkejä ja verkkopunkkia. Minä puolestani sain kaksi pyöränrengasta, kolme hellanrengasta ja ison kasan köysiä. Olimme kumpikin hyvin tyytyväisiä saamisiimme.

 

Hellanrengas ja vanha köysi löysivät toisensa. Ensin ajattelin, että saan köysirenkaasta mainion pannunalusen. Sitten näin kirpparilla pronssinhohteisen nahkavyön, missä oli kaunis solki. Pätkin vyön ja ripustin köysirenkaan siitä roikkumaan pation seinälle. Uusi ulkosisutuselementti oli syntynyt!

 

Vyötä oli vielä jäljellä ja se taipui kuin itsestään kranssin muotoon. Romulootasta löytyi silkkikukkanen ja anopin vanha rintarossi. Uusi vessasisustuslementti oli syntynyt!

Pyöränrenkaista on jo napsittu pinnat pois, joten jotain pyöreää on tiedossa puutarhaan. Loput kaksi hellanrengasta saavat luvan toimia kranssipohjina - eivät ainakaan taivu muodottomiksi. Köysistä värkkään amppelin, ehkä. Ans kattoo ny.

Tuunausterveisin
Vanha rouva


11 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja. Nyt alan minäkin kyttäämään kirppareilta hienoja vöitä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyttää vaan. Muutamalla lantilla saa aitoa nahkaa ja rimpulat päälle ;)

   Poista
 2. Tosi hienot! Toi on aina jotenkin jännittävää kun selviää, mitä kaikkea on oikein käytetty. Nyt on kyllä monipuolista!
  Silti takaraivossa kaihertaa ihmetys, mikä ihme on verkkopunkki! Onko siihen mitään vastalääkettä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkopunkkien vastalääkeasiassa kannattaa kääntyä Orthexin puoleen - se kun on tottunut jopa 90 litran suuruisiin =). Jos taas haluat ikioman verkko-otuksen, kannattaa laittaa nettikaupan hakusanaksi "90 l palju".

   Poista
 3. Hienosti käytetty perintö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jatkoa seuraa, kunhan hanget hieman hellittävät.

   Poista
 4. Vanha rouva on taas vauhdissa! Kranssit on kivoja. Mitähän pyöreää sinne puutarhaan ilmestyy, ei ainakaan kärhötukia, jos pinnat on napsittu jo pois. Tai mistäs minä tiedän! Jäänpä odottelemaan lopputulosta. :)

  VastaaPoista
 5. Sulla kyllä välähtää! Hienoja keksimyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus välähtää ja joskus taas ei. Vai miten se Baddingin biisi menee ;)

   Poista
 6. Hienoja tuunauksia :)
  Sulla löytyy kekseliäisyyttä mitä yhdistellä minkäkin kanssa :)

  VastaaPoista