8.3.2019

Miljoona, miljoona...

Kansainvälinen naistenpäivä on suuri juhla itänaapurissa. Monet ovat ne kerrat, kun olen viettänyt ikimuistoisia hetkiä ystävien ja työtovereiden kanssa 8. maaliskuuta Neukkulassa. Lahjoja tulvi, samppanja virtasi ja kukkamaljakkona oli kerran muoviämpäri, sillä ruusukimppu ei mahtuneet maljakkoon (Vanhan herran kilpakosija yritti viedä sydämeni miljoonalla, miljoonalla ruusulla). Vanha herra vei metroajelulle kohtalokkain seurauksin.

Hopeareunuksiset muistot  mielessäni rustasin illalla ruokapöydälle toivelistan tätä päivää varten. Jännitin koko yön ja vielä aamupäivänkin. Äsken pöydälle oli ilmestynyt:


Suusanallinen ohje kuului: "Oli niin kummallisen näköinen otus Liiterissä. Tee siitä jotain hyvää. Mutta ennen kuin teet, mennäänkö pukkaamaan lumet?". Kiitin kauniisti ja tarjoilin omatekemiä pusuja:


Että tämmöinen naistenpäivä meillä. 
Entäs teillä?

Vanha rouva

14 kommenttia:

 1. Sinä ihana Vanha rouva:)))
  saat minut näillä juttuillasi niiiin hyvälle ja iloiselle mielelle:))))
  Mikä onkaa tämä outo?,kai kuulemme siitä myöhemmin;)
  hyvä että # metro-ajelu # vei voiton:))))
  ..ja Vapaa-Herra,ajatteli vain sinun parasta;) Sinun Herrasi suosio nousee minun ;)parasmies-listalla,,hah.hah:),nyt nousi kärkeen;)

  ...saihan sentään maailman herkullisemman pusun:),kahvin kera:)))

  Minä silittelen pyykkejä,tykkään silittäää;)ja niin alako herkkuja tekemään mieli että taian keittää toiset päiväkahavet:),ja ottaa "kirsikkakakku-palasen:))

  Ihanaa naistenpäivää!!
  sinulle ystäväni:)
  Halauksin Liisa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan viiden kopeekan metroajalu voittaa miljoona ruusua, eikös vaan. Hyvän valinnan tein, en ole kertaakaan katunut!

   Poista
 2. Hyvää naistenpäivää sinulle! <3 Min taannoinen venäjänopettaja sanoi, että naistenpäivä on ainut päivä vuodessa, jolloin hän haluaisi asua Venäjällä. :) Ymmärtänen. Itse ostin itselleni tänään punaiset tulppaanit ja suklaalevyn, ja aion syödä vielä eilistä omatekemää pannaria! ;) Mutta katsotaan viikon päästä, kun on toinen juhlapäivä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä voisin asua Venäjällä myös vappuna, jouluna, voitonpäivänä... venäläiset, jos ketkä, osaavat juhlia!

   Poista
 3. Liisan tapaan minäkin olen tänään silittänyt ja mankeloinut pyykkejä. Tosin kohta menen keittämään ip-kahvit, joita nautiskellaan eilen tekemäni vadelmahyytelökakun kera. Ei tullut aamulla ruusuja, eikä lahjakorttejakaan. Halaus sentään ja sehän tuntui mukavalta ja ihan riittävältä.
  Hyvää naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaus omalta puolisolta on maailman parasta!

   Poista
 4. Niinpä, Neukkulassa Naistenpäivä (kuten miestenkin päivä) oli palkallinen vapaapäivä! Olipa sinulla melkoinen lista kaikenlaista - todella kivaa. Mitä siellä liiterissä oikein oli?

  Olen tänään viettänyt lomaa itselleni eli kollannut valokuvia ja monta monta tuntia maalannut ikonia, nautin suunnattomasti!

  Isännältä sain pusut ja halit, me ollaan rakkaita toisillemme - kukat ostin ihan ite 🌺.

  Ihanaista Naistenpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listasin kaikki asiat, millä minua on lahjottu naistenpäivinä. Luottokorttiaan tosin kukaan ei ole minulle luovuttanut, mutta ainahan sitä toivoa saa ;)

   Liiteristä löytyi juures =) Siitä myöhemmin, kunhan olen sen jatkojalostanut.

   Poista
 5. Siivosin ja luin dekkaria. Sain leipomon mustikkapiirakkaa. Kuulin varpuspöllön äänen iltalenkillä. Täydellinen naistenpäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana päivä sinulla. Varpuspöllöä en ole ikinä kuullut.

   Poista
 6. Oi, tuosta laulusta tulee mieleeni nuoruusvuosieni matka Turkkiin. (Tuo laulu oli silloin muodissa). Sain paikalliselta ihailijaltani joka päivä ruusuja, juotiin ruusulikööriä ja elämä oli NIIN ruusuista. Tänä aamuna sain vain naamanpesun kissalta ja leikkihiiren sänkyyni. Vähän toisenlainen ihailija, mutta rakas kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljoona, miljoona ruusua soi aikoinaan myös Sotshissa, kun minua riiattiin romanttisessa rantaravintolassa niin maanperusteellisesti. Ei kuitenkaan tullut kauppoja. Pakkasin kapsäkkini ja sinne jäi petollinen ihailija, hah.

   Poista
 7. Hyvä että kommentissa selvis, kuka sille metroajelulle oikein pääsi/ päätyi; sinä vai kilpakosija ;D Ja vielä kohtalokkain seurauksin. Alkoi olla jännärin aineksia ;D
  Siis MIKÄ toi on? Jostain syystä tulee mieleen joku raakasuklaaköntti, vaikka ei se siltä ollenkaan näytäkään.
  Miä sain vaan toivotuksia ja pääsin iltavuoroon töihin muiden naisten kanssa. Jaa. Olihan siellä yksi mieskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jo huomenna TOIn syvin olemus tulee esiin, kun jatkojalostan sen joksikin muuksi ;)

   Hyvä, että huomasit töissä lymyilevän miehen. Ettet mennyt sen kanssa esim. vessaan yhdessä niin kuin meillä naisilla on tapana ainakin ravintolassa. Haa haa.

   Poista