27.12.2018

Se meni sittenkin!


Sieltä se tuli ja sinne se meni.

Aaton olin töissä tuottamassa joulujuhlaa yksinäisille. Joulupäivä meni elpyessä. Syötiin, ulkoiltiin, saunottiin ja maattiin reporankana sohvan uumenissa. Tapaninpäivänä käytiin Nuoren perheen luona olemassa "leluhelvetissä" - kuten Nuori rouva asian kursailemattomaan tapaansa ilmasi.

Tässä muutama kuva lyhyestä joulusta.
Ensin Vanhanparin luona:


Sitten Nuorenparin luona:


Lopuksi merellä:


Pois, pois arjen tieltä. 
Ihana arki!

Vanha rouva

11 kommenttia:

 1. Sinun työsi on antoisaa...iloa ja hyvää mieltä tuottavaa;)

  Vanha rouva ,herransa kera,teidän joulun elementteihin kuuluu just,se mitä joulu oikiasti on."syönti.ulkoilu.sauna ja löhöily"...vierailua puolin ja toisin:)
  Nuo ihanat pullat,täytepiparit herkku kakun kera,niistä pienen murusen jos maistaa sais:))
  ...muuten älyttömän hienot saappaat/vinkkeliT? sinulla:))
  mukavia välipäiviä....ja sitä ihanaa arkia:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun työkseen tuottaa muille elämyksiä, ei paljon jaksa itsekseen remuta. Silloin ollaan vaan ihan ölövinä ja reporankana.

   Poista
 2. Oi mitkä lapikasvinkkelit!!! Aivan ihanat, mutta eihän tuollaisilla täällä voisi kulkea kuin harvoin. Pitäsikin hommata ne sellaiset talvikengät, joissa alaosa on kumia, mutta ne kai maksaa paljon. Nytkin ollut vuoropäivinä pakkasta ja vuoropäivinä vesisateen kera nollassa, kuten parhaillaan.
  Mukavalta kuulostaa joulunviettonne. Sopivasti kaikkea. Ihanat nuo viimeiset kuvat, kiitos niistä! Olisikin tuollaista puhdasta lunta vaan eipä ole. Nauti Sinä siitä puolestani, jookos?
  Ja vielä kiitos kaunis paketeista!!!
  Mukavaa arkea sekä samanlaista vuodenvaihteen odotusta teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huopalapikkaissa on mukava olla. Ne lämmittävät kylmällä ja viilentävät kuumalla. Kun olin toimistohommissa, pidin lapikkaita toimistokenkinä. Kyllä siinä monella ulkomaalaisella oli silmät ymmyrkäisinä oranssien lapikkaiden pilkistäessä hameenhelmoista ;)

   Tällä hetkellä on pikkupakkanen ja tähtinen taivas. NAUTIN! Huomiseksi lupaavat suojasäätä. Silloin panen jalkaan kumisaappaat kera piikkien. Suosittelen.

   Poista
 3. No menihän se! Loppuvuoden riemua sinne teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha herra lähti verkkoja kokemaan ja minä sohvalle hämärähyssyä pitämään. Siinä se loppuvuosi ;)

   Poista
 4. Sinulla on tosi hienon punaiset menokashuopikkaat, pirtsakat kuten sinäkin.

  VastaaPoista
 5. Joulu mennä vilahtaa aina yhtäkkiä ohi. Siksi itse joulutan pitkän kaavan mukaan. Jouluun valmistautuminen on niin kokonaisvaltaista ja hienoa. Juhlan vilahtaminen ohi saa aikaan jännästi tyhjän tunteen. Eikä aina tiedä, jouluttiko tarpeeksi.

  Kaunis tuo vihreä lautakuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha herra on nikkaroinut vihreän lautakuusen jämälankuista ja siirtolavoista. Ei maksanut maltaita, mutta niin vaan pari ohikulkijaa olisi halunnut sen ostaa ;)

   Poista
  2. :) selvä myyjäisartikkeli siis!

   Poista