10.10.2015

Kasviskoppi


Siinä ne nyt nököttävät. Nuhjuisiksi halatut ja tainnoksiin pussatut. Nallepariskunta ikiomassa mökissään. Minun niin tekisi mieleni liittyä heidän seuraansa.

Kolme vuotta olen hiljaa ja hivuttamalla vihjaillut herralleni kasvihuoneesta. Semmoisesta ihan pikkuisesta, minne voisin laittaa kylmänarat basilikat sun muut hienohelmat. Sekä minitomaatit ja mansikka-amppelit.

Kolme vuotta olen vikissyt hiljaa, mutta tasaisen tappavasti. Nyt se on siinä, kasvimaan laidalla. IKIOMA KASVISKOPPI! Kolme pitkää vuotta manguin ja kolme vaivaista tuntia herra puursi ja pakersi. Hauskasti herrani kopin rakensi maahan upotetun, kasvilavana toimineen vanhan ikkunanpokan päälle. Ruuvasi ja passasi niin lujasti, ettei koppi siitä ihan heti nurjahda, hönki merituuli kuinka lujaa tahansa.

Koko projektiin upposi siis kolme vuotta väsytystä, kolme tuntia rakennusta ja kolme euroa rahaa.
Kannattiko? KANNATTI!

Voi että minä olen iloinen.

Vanha rouva


4 kommenttia:

 1. No niin siinä se nyt on ,sinun ikkunapokista tehty kasvihuone. Vanhalle Herralle tuli kuin tulikin se kuuluisa inspiratsuun:)

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni kasvimökki, Tuotahan tuo noiden herrojen kanssa on, myö puhutaan ja vihjaillaan vuosia ja hyö tekee hommat muutamassa tunnissa.
  Oisitpa kuullut minkä metelin ikämies pisti kun putsailin ruostunutta lapionterää... " ei kai vaan tuokin tule sisään....jne. Kerroin että siullaki on ni mies tuumasi " Oishan se pitäny arvata, jos se vanharouva vie sisään traktorin ni vietkö siekin..."Mitäs luulet ystäväni siirrytäänkö traktoreihin herrojemme harmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöystäväni sai mieheltään 40-vuotislahjaksi 40-vuotiaan traktorin. Siitä lähtien Valmet on töröttänyt keskellä kukkamaata ja lapset riekkuneet sen päällä kuka mitenkin.

   Traktoria en ehkä huoli sisään, muttta nyt mulla on työn alla ikivanha pyykkilauta ;)

   Poista