22.6.2015

Romanttiset pottulootat

Näin puutarhakaupassa sievän kukkanurkkauksen, joka oli toteutettu maalaisromanttisessa hengessä. Siinä oli käytetty ulkomaisia viinilaatikoita, joista rönsysi josjonkinlaisia kukkasia. Siellä täällä oli pikkupatsaita ja lintuhäkkejä sun muuta "vintagea" yltiöpäisinä astelmina.

Aikani ihanuutta tollotin ja sitten alkoi päässä surrata! Siltä seisomalta läksin kotio ja ruuskasin varastosta kaksi pottulootaa (taatusti aitoa vintagea, sillä Vanhan herran pappa on aikoinaan ne nikkaroinut) ja eriparisia naulalaatikoita. 

Vanha herra teki lootien alalaitaan levennykset, jotta naulalaatikoihin istuttamani kukkaset pysyvät tukevasti paikoillaan. Sitten Vanhan herran lapsuuden kastelukannu ruuvilla paikoilleen, ettei kukaan vaan sosialisoi sitä ohi kulkiessaan. Peltisydämet ja kristalli vielä kyytipojaksi, niin jo on maalaisromantiikkaa!

Tyytyväinen Vanha rouva


7 kommenttia:

 1. Ai,ai kuinka hieno asetelma!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä onkin mukava asetelma silmälle.
  Puulaatikoita - olen kyllä nähnyt tällä rantsilla jossakin vastaavia... hmmm.

  VastaaPoista
 3. No voi juutas ja muutama muukin, mittään noin komiaa en ole nähnyt, ihan huippu. Arvaat varmaan kuka lähtee varastoja tonkimaan ja matkimaan.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on taito luoda vähemmän kauniista, jotain silmiä hivelevän kaunista, tykkään, tykkään. Harmi että en omista yhtä ainuttakaan pottulootaa.

  VastaaPoista
 5. Tulipa hyvä! Täällä tuota peijoonin kasvihuonetta mietin ja lootista vois rakennella sinnekin jotain kaunista. Hmmmm...

  VastaaPoista