20.2.2015

Kukkameri

Löysin kirpparilta neonvärisellä langalla päällystettyjä kukkasia, mitä lie edesmenneitä tiimarilaisia pääsiäiskoristeita. Kahdeksan kukkasta maksoi yhteensä kaksi euroa. Päätin törsätä - varsinkin kun sisko hövelisti maksoi.

Kotona huomasin, että neonväristen lankojen alla oli kaksinkertainen kukkakehikko. Ei muuta kuin langat veks ja hohtimet käteen. Niin erotin kehikot toisistaan. Ja kas, minulla olikin kädenkäänteessä kuusitoista rautalangasta hitsattua kukkakehikkoa.

Sudin kehikot valkoisella maalilla. Sitten lutuutin valkeata paperinarua vesi-erikkeepperi-seoksessa. Kieputtelin märkää narua kehikkoihin sikin sokin ja jätin yöksi kuivumaan.

Aamulla minua odotti kuivankopsakaksi kuivahtanut kukkameri.


Osa kukkamerestä pääsi roikkumaan leipälapiooni.


Saapas nähdä, käykö kukkasilleni samalla tavalla 
kuin kävi sydämilleni muutama aika sitten.

Vanha rouva

7 kommenttia:

 1. Upeat kukkaset.. hienosti olet ideoinut:)

  VastaaPoista
 2. Upea kukkameri. Mie kävin kans kirppikselä ja tuli kans torsättyä.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihastuttavia kukkia. Huomaatkos,en puhu nyt tuoleista mitään. Mä pelästyin,kun ehdotit,että toisin ristipistotyöni sinulle........

  VastaaPoista
 4. Tykkään itsekin tehdä tällaisia uudistettuja tuunauksia. Ihanaa löytää kirpparitavaralle uusi elämä.

  VastaaPoista
 5. Noniii, en ala, taas sie keksit tehä ihanuuksia vanhoista romuista. Ai jos asuisit likeenpänä, mie kävisin ennen nuorta rouvaa, hakemassa noi :)
  Joko alkaa kankut parantua, toivottavast ei menny hänätluu murskaks.

  VastaaPoista
 6. Jopa törsäsitkin oivallisesti, kauniit tulivat kukkaset! Olet kyllä mestarituunaaja! Laitoin sinulle haasteen blogissani :D

  VastaaPoista
 7. Hei :) - kas, mullakin on katkottuna tuolla pari kukkarinkulaa esillelaittoa varten - pelastin ne aikoinaan saaduista kukka-asetelmista - tosin ne ovat klumppuusista ohuista oksista tehtyjä, joten hienoja sellaisenaan, eli en meinaa tuunata :)
  Hienoja nuo uusiokukat!

  VastaaPoista