Ripottele kullekin nauhalle juustoraastetta. Minä käytin jääkaapin juustonloput eli parmesaania, cheddaria ja emmentalia iloisena sekamelskaraasteena.
Kastele nauhojen reunat vedellä. Nipistä pitkittäisreunat yhteen.
Kierrä juustokäärmeet rullalle. Voitele munalla ja ripottele pinnalle leseitä. Seesaminsiemenet tai unikonsiemenetkin saattaisivat olla vinkeän näköisiä käärmeen pinnalla.
Paista 200 asteessa uunin alatasolla. Paista, kunnes pohja on kypsä. (tarkkaa paistoaikaa en uskalla kertoa, sillä se on uunistasi kiinni).
Jäähdytä hetken aikaa, että juuston maku saa tasaantua.
Tarjoa iltateen kanssa.
Minulla ei valitettavasti ole näyttää sinulle kuvaa valmiista juustokäärmeestäni.
Pönttöuunin takana asustava kotitonttu kerkesi syömään osan leivonnaisesta sillä aikaa, kun minä olin hakemassa takkapuita liiteristä. Pahuksen tonttu!
Vanha rouva
Oih oletpas ollutkin ahkerana.. pitkä rivi herkullisia leipomuksia, nam, nam:)
VastaaPoistaKotitontut herkuttelevat näin joulun alla ja tarkkailevat samalla, onko leipoja ollut kilttinä. On näes ne lahjajutut mielessä :D
VastaaPoistaIik minä pelkään käärmeitä yli kaiken,mutta noitten kanssa voisin tehdä lähempääkin tuttavuutta. Taas täällä kieli pitkällä kuolaan herkkuja:) Juu,kyllä mulle omana maistuis erinomaisesti aprikosin sijaan.
VastaaPoistaJo teillä on vikkelä tonttu,:))
VastaaPoistaKiva ohje. Helppotekoisuus on tärkeää ja tämä vaikuttaa sellaiselta. Jouluna tonttuja on liikkeellä.
VastaaPoista