6.11.2016

Munia ja fasaaninsulkia

Tein uuden munakranssin, koska entinen pääsi uuteen kotiin. Munakranssi on tehty munakennoista. Maalasin kennoruusut valkoisella lateksilla ja liimasin sitten kranssipohjaan vieri viereen.

Valkea munakranssi näytti olmilta valkean piirongin päällä. Väriksi ja kontrastiksi pistelin hyllyn päälle punaisia saviastioita kera kuivatun ruusunkukan.

Vieläkin puuttui jotain. Niinpä suodatinpussikranssi kera fasaaniruusukkeen kiipesi kaveriksi. Passasi vihdoinkin minun silmilleni. Vanha herra tosin moitti kruusauksesta.

Vanha rouva


23 kommenttia:

 1. Kranssikaverukset näyttävät hyvältä yhdessä. Kaksin aina kaunihimpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksin aina kaunihinpi, mutta kolmas tekee juhlan eli kolmatta kranssia pukkaa ;)

   Poista
 2. Nämä ovat kyllä niin upeita, että pitäisköhän mun jälleen alkaa kerämään noita munakennoja? Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita ovat, mutta ah, niin isotöisiä.

   Poista
 3. Nuo kranssit ovat ihania. Toi koriste sopii hyvin, sanokoon nuo miespuoliset mitä vain. Kiva asetelma kokonaisuudessa.
  Kysyit blogissani niiden enkelien juttua, ei ole mitään pahvitötsää sisällä.
  Pysyy noin pystyssä, kun toi on sellaista krouvia pellavaa.
  p.s. Kiitos vierailusta blogissani, se on mukavaa kun siellä käydään lukemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt pitää hommata krouvia pellavaa... Olen minä luonasi aiemminkin käynyt, mutten tohkeissani muista aina kommentoida sori.

   Poista
 4. Teillä on niin ihana koti kaikin puolin! Sisustus on aivan täydellinen ja vaaleat sävyt ja sen tuoma valo on ihan mun makuuni. Jos joskus ostan asunnon, haluan ehdottomasti että se on tällainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitosta vaan, mutta tee kuule ihan itsesi näköinen koti - yhtä söötti ja yhtä kutsuva kuin itsekin olet.

   Poista
 5. Vai kruusattua =) Jospa se miesten kielessä tarkoittaa samaa kuin kaunista, hienon näköistä minustakin .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo kauan sitten lakannut tulkitsemasta miesten tikaisuja - hermo menee!

   Poista
 6. Mä en ole pitkään aikaan leikkinyt noilla munilla..siis muna-ruusukkeilla, täytyypä ottaa hyppysiin nekin jälleen, kun noin kaunista saa aikaiseksi. Teillä on niin mahottoman siistiä, minä kun olen tällainen romuharakka, niin on aika luova tunnelma täällä meillä.. ja jösses mikä kaappikomistus tuolla vilahtikaan, aivan upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappikomistuksen vaihdoin kauan sitten yhteen venäläiseen sähkösamovaariin. Kaapin omistaja halusi samovaarin (?) ja antoi kaapinrotiskon mulle. Kaappi entisöitiin ja siitä lähtien se on kulkenut viinakaapin nimellä - siellä on huushollin kaikki lasit ja paraatiastiat, muttei tippaakaan viinaa ;)

   Poista
 7. Noita verhoja tutkin perusteellisesti, taidan ottaa mallia, nätit ovat ja oikean värisetkin! Ja nuo kranssit, kävit jälleen siis isännän sulkavarastolla :D kranssit ovat niin kauniita, että olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enää ei ole kuin kolme sulkaa... mutta ne onkin komeaakin komeammat ja jemmasin ne jo herran varastosta mun salaiseen paikkaan, ettei vaan mee niistä perhoja tekemään. Juu tee vaan tommoset harjanvarsiverhot, ei ole vaikeudella poispilatut. Suoria saumoja vaan ja sitten rullailua. Onnistui multakin!

   Poista
 8. No jo vain on kommeet kranssit munnukkaruusukkein ;) siula on nätti,ihana vaalea sisustus,ei oo turhia klumeluureja...näkisitpä miun on kaikenlaista kavetta ja hilpetööriä hehheh,....keräilen kaikkea kaunista(kukas se rumaa keräiskään) enkeleitä keräilen ja niitä onkin jo n.100 erilaista.Mukavaa alkavaa viikkoa siulle ja miehellesi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka se rumaa keräiskään - osuvasti sanottu. Mulla ei ole staa enkeliä, mutta kirjoja sitäkin enemmän, ja pyttyjä ja prottuja, ja kuule koruja, niitä vasta mulla onkin!

   Poista
 9. Juu,mä olenkin vähän ihmetellyt,kun et ole Kauhavan verhoja kuvannut,mutta jos ne nyt valmistui,niin ei ole aiemmin voinutkaan. No sinun huusholli onkin tuollainen hillitty,eikä niinkuin minun ,räiskyvä ilotulitus:) No meidän talossa emäntä sitten onkin hyvin hillitty..niin täytyyhän sisustuksen räiskyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai missä se hillitty emäntä on? Mää ihan luulin, että teidän huushollissa on vaan yks emäntä eikä se ainakaan kovin seinäruusulta vaikuta ;)

   Poista
 10. Voi olmia sun kanssas.
  Teillä on kyllä seesteisen siistiä, tuonne sopii vaihdella olmiaa tai värikästä - kaikki passaa!
  Kyllä kannatti tuumata verhokappaa kun kangaskin niin kaukaa hommattu :) Tuttu kappamalli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kyllä ikinä arvaa, mistä verhomalli on varastettu ;)

   Poista
 11. Voi, kranssit on kyllä ihania.
  Ja ruutuverho sopivan hillittyä, sopii värimaailmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talon rouva on sitten sitäkin värikkäämpi, kait?!

   Poista