8.9.2015

Lootia ja säilyttimiä


Olen ominut yhden nurkan autotallista. Nurkassa on vanha höyläpenkki työtasonani ja vanha keittiönkaappi tykötarvekaappinani. Kaappi on käynyt pieneksi, joten jotain piti keksiä valtoimenaan rehottavan nauha-kangas-paperi-liima-saksi-tilpehööripaljouden taltuttamiseksi.

Sain kaupasta taannoisena hedelmienhamstrauslauantaina ison pinon puisia hedelmälaatikoita. Osa on isompia, osa pienempiä, mutta kaikki tuiki sopivia askartelutarvikkeilleni. Puhdistin ja maalasin laatikot ja kiikutin omaan nurkkaani. Joku kaunis päivä otan ja kirjoitan laatikoihin niiden sisältöä kuvaavan tekstin.

Vanha herra teki minulle kolmikerrossäilyttimen. Löysin liiteristä vanhanaikaisen puisen lumilapionraadon, mistä ei ollut ehjänä kuin varsi. Sahautin varren kolmeen osaan ja käskin ruuvata osat koristelemiini keksirasioihin. A vot, nyt minulla kolmikerrossäilytin saksilleni, liimapuikoilleni, teipeilleni ja kynilleni.

Vanha rouva

5 kommenttia:

 1. No nythän siulla on upea oma paikka jossa saat askarrella ja tehdä kransseja ym. Mie suunnittelen vastaavaa kaappausta mei aittaan

  VastaaPoista
 2. Kolmikerros-säilytin on ihan huippu!!! - Loistava keksintö!

  VastaaPoista
 3. Kaikki tarvitsevat tuollaisen paikan! Komea on tuo varren uusi elämä. Ja sulla on mukava määrä puulaatikoitakin.
  Mullakin kyllä on oma paikka, mutta ahtaaksi käy ja taso on aina täynnä, vaikka olisi järjestyskin vallallaan. Siitä seuraa se, että valtaan tarvittaessa osan köökin pöydästä...

  VastaaPoista
 4. Voisiko tuosta siivousvimmasta saada tartunnan - vaikka yhdeksi päiväksi, niin huiskisin täälläkin paikkoja.
  Askartelupaikka, jossa kaikki tarpeellinen käden ulottuvilla on näppärä.

  VastaaPoista
 5. Jukupliut,että toi lapionvarsi korisysteemi on mahtava juttu! tuollaisia minäkin tarvin.

  VastaaPoista