1.1.2015

Tähdellistä uutta vuotta!

Tähdellistä uutta vuotta itse kullekin säätyyn katsomatta!

Ostin ennen joulua kaksi paketillista muovisia kuusenpalloja. Piti saada semmoisia vastoin kaikkia joulusääntöjäni, jotka kieltävät muovisten härpäkkeiden tuomisen tähän taloon. Lasiset kuusenpallot eivät olisi kovin kauaa kestäneet ehjinä ulkokuusessamme.

Muovipallot oli pakattu muovisiin tähtirasioihin. Pyörittelin rasioita käsissäni enkä raaskinut nakata niitä roskapönttöön. Kyllä minä noista vielä jotain teen, ajattelin mielessäni. Yhtenä yönä se ajatus sitten iski. Ei muuta kuin aamutakki päälle ja autotalliin kipsaushommiin!

Teippailin muovitähden puolikkaisiin kannet pahvista. Sain näin kahdesta rasiasta neljä tähteä (Haa, mikä matemaatikko minä olenkaan!). Päällystin muovitähdenpuolikkaat kipsinauhan pätkillä. Taputtelin ja siloittelin ja kuivatin. Kovia kopsakoitahan noista tuli.

Liimasin kipsitähtiin virkkaamani pitsitähdet. Lastunauhasta sommittelin ruusukkeet ja ripustuslenkit. Ja näin minulla on kipsisiä tähtiä koristamassa - huussia!


Terveisin

Vanha rouva, jolla on nykyään kipsillä somistettu aamutakki

6 kommenttia:

 1. Tulipa kivat tähtöset, kauniit, tuikkimaan peilin viereen kun siitä kauniissa kipsatussa aamutakissa ohi tessuttelet!

  VastaaPoista
 2. Hienoa - tuo rasioiden hamstraus. Vähänkin näpsäkämpi rasia, niin minäkään en pysty (!) heittämään sitä roskiin noin vain :)
  Tähdet ovat huussin komistus, ja aamutakki sai sai samalla uniikin vivahteen ;)

  VastaaPoista
 3. Ei oo totta, yölläkö sie nuo teit, ja nuin hyvin onnistuivat. :) Oot sie kyllä aika rouva.

  VastaaPoista
 4. Hyvää Uutta Vuotta! Loistava alku tämän vuoden askartelulle kipsaten ja leikellen. Kaunista tuli.

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka somia pitsitähtiä! Aah,minäkin haluun tommoset.

  VastaaPoista
 6. Upeita tähtiä ja taitavat olla melko kevyitä koostaan huolimatta. Tähtihetkiä huussissa :-)

  VastaaPoista