29.12.2014

Tiikeri nimeltä Kososka, nam mur maiskis!

Nyt pitää perua parin vuoden takainen uuden vuoden lupaus. Vannoin tuolloin olevani ikinä, koskaan ja milloinkaan leipomatta kuiviakakkuja, kahvikakkuja vai miksi näitä iki-ihania ja vanhanaikaisia gebhardilaisia sun muita maustekakkuja nyt kutsutaankaan. Minulla ne kun eivät ikinä onnistu, kuten hyvin hoksaat, kun vilkaiset tuota pahaista tekelettä tuolta!

Muutama aika sitten Koso-täti pagisi kait kurillaan tiikerikakun ohjeen blogissaan. Sanoi vielä, että tämä onnistuu aina. Ja minä tietysti uskoin.

Hyvä että uskoin viisaampaani! Kakusta tuli ISO, KOMEA, KAUNIS, KORKEA ja KERTAKAIKKISEN TIIKERIMÄISEN MUR-NAM-MAISKIS -KAKKU!
Ikinä, toistan ikinä, en ole onnistunut paistamaan näin täydellistä kahvikakkua. En siis koskaan enkä milloinkaan. Ja minä sentään leivon suht paljon. Vanha herra meinasi kaatua tooleineen päivineen takalistolleen, kun kannoin kakun hänen eteensä kahvipöytään.

Ei sinulla Kososka sattuisi olemaan muita tämmöisiä hämmästyttävän kummastuttavan täydellisiä kakkuohjeita?

kyseleepi nöyrin fanittajasi Vanha rouva

5 kommenttia:

 1. Mahtikakku.
  Minäkin tein Koso-tädin ohjeella tuon, vaan yksinkertaisella ohjeella, joten matala tuli. Mutta hyvä se oli, viimeistä murusta myöden...

  VastaaPoista
 2. Hihi, tais tulla kakusta oikia miehen kaato kakku, omanikin on tuohon ihan lääpällään.
  Tiikerikakku on ainoa joka onnistuu, maustekakusta tulee litulaskunen ja mies tuumaa että "äidin tekemänä tää maistuu ihan toiselta", hedelmäkakku menee usein uunissa mustaksi jne.
  Joten tyytykäämme vaan tiikeriin.
  herkullista loppuvuotta.

  VastaaPoista
 3. No niin tuosta se minun ähky varmaan alkaisi,jos teille tulisin:D

  VastaaPoista
 4. Onpa huikean komea kakku, ehtikö jäähtymään ennen viimeistä murua? Koso-täti taitaa olla aika taitava leipuri ja ohjeiden laatija... En ole oikein kuivakakku-ihminen, tuppaa tulemaan kuivakakkulättyjä paremminkin. Leivon mieluummin leipää ja piirakoita...

  VastaaPoista
 5. Komea on ja pakkohan tuota on kokeilla kun talo on täynnä herkkusuita! Dietti saa alkaa vasta loppiaisen jälkeen, jos nyt silloinkaan. Kuihdutuslaarit on niin....ankeita;)

  VastaaPoista