19.10.2013

Ruusukakku

Kaksi vuotta on vierähtänyt siitä, kun Nuori rouva sanoi rakkaallensa Tahdon. Kaksivuotishääpäivän kunniaksi Nuori rouva tilasi minulta ruusukakun. Saman kakun leivoin Nuoren parin häihin. Nyt pariskunta juhli merkkipäiväänsä oman perheen kesken, mutta kaksi vuotta sitten ruusukakun leikkaamista oli todistamassa suuri joukko rakkaita läheisiä.

Ruusukakun resepti on supersalainen. Sen verran voin paljastaa, että kakkuun tarvitaan paljon voita, paljon munia, paljon valkosuklaata, paljon tomusokeria... Sekä ruusunpunertavaa väriä ja ihka oikeaa ruusuvettä. Ja oikeita ruusuja!

Etsin juhlan kunniaksi arkistoistani ensimmäisen ruusukakun kuvan. Siinä se kakku keekoilee morsiusparin kera tekemäni kakkubuffettipöydän päässä. Kuvien myötä toivotamme onnea Nuorelle parille ja Pikkuihmiselle!

Tv. Vanha pari

 


5 kommenttia:

  1. Vai ruusuisia supersalaisuuksia kakussa piilee. Yhdellä sanalla sanottuna IHANA!!!

    VastaaPoista
  2. voi hyvät jyssyrät sentään! Sinun ruusukakkusi on ylivoimaisesti kaunein kakku ikinä näkemäni! Kuinka joku ossa tehdä noin hienon. Minä söisin sen varmaan kaikki.

    VastaaPoista
  3. Suussasulavan herkullisen näköinen ja kaunis kakku. Onnea nuorelle parille:)

    VastaaPoista
  4. Onpas makoisan näköinen ruusukakku ja vesilasi on todella taiteella tehty, kaunista katseltavaa.

    VastaaPoista
  5. No Wautsi, et sitte mulle tätä teheny ;)

    VastaaPoista