10.3.2013

Winhaa wauhtia waimolle

Valitin justiinsa toissapäivänä, etten saanut naistenpäivälahjaa. No, heti eilen asiaintila korjaantui: Vanha herra kuskasi minut kylille hankkimaan hellyydenosoitustaan. Pääni alkaa kuulemma olla sen verran pehmeä, että sitä pitää suojella kovakuorisella, hopeanharmaalla kypärällä. Varteni puolestaan tarvitsee tuekseen tönkköpaksua kelkkailuasua. Niin minä sitten tänä aamuna änkesin päälleni uudet, naisellisuuttani sulokkaasti kurmoottavat tamineet.  Pihassa prutputti vm. 1982 oleva Winha ja vm. 1960 oleva Wanha herra. Herra kankesi minut Winhan penkille ja käski pitää kiinni.


Ajoimme winhaa wauhtia jäisellä merenselällä kohti kylmää aurinkoa. Laivaväylän varrella pysähdyimme kuuntelemaan hiljaisuutta ja ihmettelemään ihmisenkorkuisia jääröyhyjä.


Vanha rouva

6 kommenttia:

 1. Hieno asu ja ihana poseeraus.. kauniita talvisia kuvia olette napsineet:)

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka mua paleltaa,kun katsonkaan kuvia!Kipee intsu on yhä ja kääriytyy syvemmin peittoihin.

  VastaaPoista
 3. Joo, tylsää on !!! Tänäänkin on saanut kärvistellä +27-28 asteessa! Etkä ikinä usko mitä tekemässä - leipomassa karjalanpiirakoita!!!!!!! Mulla on valokuvia todisteena, joten uskottava se on sinunkin! Tosin niitä tehtiin pastakoneella perinteisen kaulimen sijaan, ja minä sain olla koneen käyttäjä. Maistuivat muuten oikein hyviltä! Kävimme myös IKEAssa syömässä lihapullia ja iltapalaksi ostimme vastapaistettuja korvapuusteja, myös IKEAsta. Että tälläista eksotiikkaa täällä!

  On muuten hienoja jälleen nuo sun otokset! Ja ihan aikuisten oikeasti haluan jossakin vaiheessa päästä kyytiin mukaan katsomaan noita jääröyhyjä! Tulossa ollaan siis, mutta ensin käyn Uudessa Seelannissa nenän hierontaa harjoittelemassa.....

  Nimimerkki: Vompatti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion todellakin syynätä joka ikisen otoksen, jos sinä kerta olet mennyt tekemään karjalanpiirakoita!!!

   Vanha herra sanoi, että Vompatti pääsee ens talvena Winhan wauhtiin. Se aikoo viedä sinut johonkin salaiseen paikkaan, mitä ei ole näyttänyt edes minulle ;) Siellä kuulemma kasvaa superisoja röyhyjä...

   Vanha herra oli sangen otettu Seelannin matkastanne. Käski tsekkailla kaikki perhosteluun sopivat joet ja niiden kalavalikoiman. Joku kiva pikku kalamaja olisi kanssa kuulemma kiva esitarkastaa... eli tässä vähän pikkupuuhaa Vompatille, ettei mene pelkäksi nenähieronnaksi koko reissu. Niin kerta.

   Nimim. I wish I was there with you

   Poista
 4. Ennen röyhymatkaa minun täytyy hankkia jostakin jonkinlainen lämpöasu mallia astronautti sisäisellä lämmöntuotannolla etten tykkänään muutu jääpatsaaksi itsekin, mutta muutoin odotan innolla. Vanhalle herralle tiedoksi, että tältä lähirannaltakin voi kalastaa nousuveden aikaan (todisteena myös valokuvia) kunhan pitää huolen ettei huuhtoudu aaltoihin.

  Mutta lupaan toki selvitellä Seelanninkin kalatilannetta vastaisen varalle!!

  Nimin: I wish you were here !

  VastaaPoista
 5. Matki minua vaan, mutta minä en matki sinua, kun en ole mopollakaan koskaan ajanut:)))

  VastaaPoista