4.9.2012

Kuninkaallinen pariskunta

Prinsessa ja prinssi saivat toisensa 1959. Liekö nuorikko suuren rakkauden siivittämänä pistellyt nämä kaksi somaa taulua kultakehyksiin. Kuninkaallisen pariskunnan kruununperillinen peri taulut, kun äitiprinsessa meni isäprinssin perässä taivasten valtakuntaan.

 

Kruununperillisen puoliso ihmetteli vuoden verran mihin asettelisi kuninkaalliset rakastavaiset. Sitten välähti: kun kerta ollaan romantillisia, niin ollaan sitten kunnolla. Miniä väänteli pitsinauhoista rusetit ja rustasi niiden keskelle vielä puolalaisen sydännapit.

Kuninkaallinen pariskunta seikkaili aikansa huoneesta toiseen mallattavana. Vihdosta viimein pariskunta löysi valtakuntansa peilipiirongin kahta puolta.


Piirongin peilissä roikkuu nappikranssi kera romantillisen pitsirusetin. Piirongin päällä on miniän kastemalja sun muuta tilpehööriä kera parfyymin. Romantillista sellaista. Ja missä koko romantillinen kattaus sijaitsee? No romantillisessa makuuhuoneessa, tietty.

Vanha rouva, kruununperillisen romantillisesti rengastama

4 kommenttia:

 1. Hyvin sopii ikivanhat kanavatyötaulut tuohon. Voi apua miten upea piironki!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan romanttista romantiikkaa ja kaunis piironki. Äitini teki myös noita romanttisia kuninkaallisia, joita ihailin lapsena. Ne ovat jotenkin niin sadunomaisen herkkiä ja kauneutta ja lempeä hehkuvia.

  VastaaPoista
 3. Kaunista syksyistä viikonloppua.
  Loikkasin bloggeriin minäkin vuodatuksen oikuttelun takia.

  VastaaPoista
 4. Kaunis taulupari ja hyvin mallaavat tuohon upean piirongin seuraksi:-)

  VastaaPoista